Here i am again!

Hej kompisar! Nu är det nästan ett år sedan jag tittade in här och skrev något, men jag kände att det kliade lite i fingrarna över att få skriva av mig igen, så here i am!! 🤗 några tappra följare har jag fortfarande (!!!) kvar som kikar in här ibland, ni ska fasen ha en medalj för det haha!

Min blogg är ju ganska anonym, har liksom inte outat den nånstans eftersom att 1: jag är sämst i hela världen på att uppdatera och 2: jag tycker inte att jag har nånting roligt att skriva om.
Därav kanske det inte heller är så konstigt att jag inte har så många läsare, ingen vet ju om att jag ens har en blogg😅 men blir jag bättre på att uppdatera, då ska jag berätta för omvärlden att jag har en blogg😎

Gissa vad som är nytt sen sist...? Ny hårfärg såklart, hahah! I’m back to red, och jag känner mig verkligen som mig själv i rött hår! ÄLSKADE det silvriga vita/grå håret såå mkt också men det slet alldeles för mkt att bleka och hålla på med silverschampo hela tiden, och håret orkade inte växa och hålla sig fräscht... så fick ju klippa mig hela tiden och det vill jag ejjj. Plockade ut mitt löshår och färgade det helt enkelt rött igen, för nu vill jag att mitt egna hår ska bli friskt och långt!

Vad tycker ni? Hiss eller diss ? 😄
  • Vardag
  • Nära Grums Björknäsgatan, Grums

Gillar

Kommentarer