Grillkväll✨

Kompisar! Vilken fantastisk sommardag det har varit! Solen har skinit hela dagen och jag har faktiskt suttit ute någon timme och fått lite färg.

Har städat och grejat lite i trädgården på förmiddagen samt varit iväg och vattnat en trädgård med mamma en sväng. Vi passar nämligen den när ägarna är på semester några veckor.

Runt 16 skar jag upp en vattenmelon, blandade en stor falska med bcaa och bytte om till bikini, för att sedan åka och plocka upp Madde, Lovisa och hennes kompis. Vi åkte till stranden och hängde där med musik och fika tills solen inte längre värmde. Så mysigt! Trodde inte solen tog något vid den tiden, så brydde mig inte om att ta bort axelbanden på bikinin men ack så fel jag hade.... får sola bort dom fula strecken i morgon, haha!

När jag kom hem sen bytte vi om till träningskläder jag och daniel, sen begav vi oss till gymmet för ett benpass. Förutom att jag hade både ont i huvudet, magen och väldigt ont i knät, så fick vi till ett bra pass! Kommer nog ha lite svårt att gå imorgon, hoppas jag 😉 när vi kom hem tog vi en prottedrink och sen tog vi en pw med hundarna. Väl hemma igen tände vi grillen, tände vartenda värmeljus som fanns på altanen och nu sitter vi här och bara myser. Det är alldeles tyst, mörkt och vindstilla ute, helt underbart .💗
Sommarkvällar som dessa är väl alldeles oslagbara, eller hur?

  • Nära Grums

Gillar

Kommentarer