Årets första julbord

Heej kompisar! Allt bra? Själv jobbar jag ungefär hela tiden, as usual😅 sitter på jobbet i detta nu haha!

Igår var jag dock ledig men istället tillbringade jag 6h i stan bland en miljon människor. Haaatar månaden innan jul, så mycket folk!! Denna veckan och förra har det ju även vart black friday och cyber monday, så allt är ju extra hysteriskt.... köpte faktiskt ingenting på black friday förutom en ny dammsugare. Wiie! Älskar att dammsuga😂🙌🏼
Och vår gamla dammsugare hade varit Påväg att kasta in handduken i ett halvår nu, så det var dags.

Men igår var jag och sambon in och köpte färg och nya tapeter till hallen som vi håller på och renoverar. Avslutade shoppingen med en tur till Ikea och köpte nya möbler också. Längtar sååå tills det blir färdigt! Kommer bli så fiiiint!! Nu ser det ut som ett bombnedslag hemma and i HATE IT!

Denna veckan har ju bjudit på istid också!? Fyf*n vad kallt det är alltså, helt sjukt! Har varit runt -10 hela sen i fredags, så jag bor i mina fluffiga faux fur jackor. Love love love faux fur!! Är såå mysigt😍 har dessutom sån jäkla julstämning och har pyntat överallt ute med granris, Ljung och ljuslyktor. Älskar den här tiden när man får börja pynta, och att det är snö och kallt gör ju bara saken ännu bättre!

Idag tog jag även premiären för årets första julbord med jobbet, så stämningen är på topp!

  • Vardag
  • Nära Vitmossavägen , Grums

Gillar

Kommentarer