vaknade kring 4-5 av att jag trodde jag försov mig. Har ju varit till Skellefteå idag! och vet ni Vad!!! Jag har körkort Nu!! Jag klarade det! Ingen mer gladare än Jag! fy vad jag är bra! nu har jag äntligen kommit hem och ska göra en tidig kväll. så trött och Glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag blev det en vilodag. vaknade med huvudvärk så försatte sova. i morgon ska jag till Skellefteå med farbror. Vad jag ska göra där är hemligt. 🙄 nu blev ni allt nyfikna :)

Likes

Comments

satt hemma hela dagen igår tills gubben kom hem, åt middag sen for jag till syrran. målade och grejade på i källaren där dom byggt hyllsystem. idag söndag och tog en sovmorgon. fixat och tvättar kuddfodral. snart iväg till pappsen och sen tillbaka till syrran :) ha en bra dag!!

Likes

Comments

blev en lugn kväll igår med fil mys. idag är jag jätte trött. gubben har farit och kört skoter så är ensamen idag. Har katterna här idag så helt ensamen är jag inte. för kallt för att göra nå och alla är upptagna idag så ska nog sitta här hemma hela dagen och vänta på att gubben kommer hem. i morgon blir det nog också en slapp dag.

Likes

Comments

blir helg idag! så skönt! har inget planerat i helgen. det blir det som blir. städa lite hemma igår och diskade undan så man har lite fint till helgen. igår köpte jag nya skor, ett par Johnny Bulls! dom är så snygga! sköna och lätt värdens bästa köp på länge!! väntar många paket med en sysselsättning så jag har något att roa mig med då gubben är på jobbet. har även beställt hem nya kläder till mig, vilket verkligen behövdes. det är jätte kallt ute så man håller sig inne för tillfället. ​slutar skolan 15.00 sen bussen hem och mysa under filten och serie. ha en bra helg!!

Likes

Comments

Ja nu kommer det ordentliga inlägget.
ja vars ska jag börja? ja först så har jag och min kille blivit Korsträskbor, och jag trivs så bra, för bra tror Jag, lämnar knappt läggan! Men känns otroligt skönt. pluggar och står i. tyvärr inget körkort än. 3 p ifrån. på tisdag ska jag till Skellefteå och göra muntligt. hoppas jag klarar det för det hade varit så skönt få det fixat, med tanke på att det är mycket nu. skolan och körkort. Jag har även varit sjuk. njurbäckeinflamation och jag var väldigt dålig. fick även tillbaka det så det blev en lång sjukskrivning. Men pigg igen nu. och om två veckor blir vi föräldrar till en gullig kisse unge 😊 jul och nyår var bra. fina vänner och familj ❤ ikväll ska jag bara ta det lugnt, köpa nya skor och plocka undan lite. ha en bra kväll.

Likes

Comments

​tänkte börja ta tag i bloggen IGEN!! haha. nä men nu menar jag allvar. flyttat hemifrån. snart kattmamma. och snart körkort. så följ med! sitter just nu i skolan så ska skriva ett mer ordentligt inlägg när jag kommer hem. vi syns då!!

Likes

Comments

hej! det var länge sedan sist. jag gör exakt samma saker i mitt liv som när jag gjorde då jag bloggade sist, så det behöver jag inte skriva om. 

och ingen lägenhet heller. tråkigt. som man brukar säga, man kan inte få allt här i livet... exakt så är det. 

men, i helgen gjorde jag, gubben och en kompis middag. vitlöksgratäng med kött samt efterrätt. efterrätt var päronhalvor med after eight på. skit gott. ny vecka och jag ska gå skola, och på torsdag ska jag göra ett träningstest, så få se hur det kommer gå. hoppas på bra resultat.

Likes

Comments

idag ska jag och gubben till Jokkmokk en snabbis sedan ikväll ska vi grilla oss en god middag och bara mysa:) på måndag börjar jag jobba så ska ta tillvara denna helg så är mycket som de går! trevlig helg 👌

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med körkortet på riktigt! bokat körlektioner och riskettorna 1+2 Skönt! blir bra att få körkort då vi inte fått lägenhet på byn, då tar man sig iaf :)

Likes

Comments