Var på tjejmiddag i helgen hos Caroline, där det bjöds på trerätters. Maten var jätte god och det var mysigt. Det kom dit lite folk, spelade spel och sedan cyklade jag hem.  

  

  

  

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi ute på Tjörn, vi grillade kycklingspett till lunch och spelade badmiton, kubb och framåt kvällen hade vi kräftskiva. Det va jätte mysigt och gott!

Likes

Comments

Fastnat helt för denna låten!


Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon alla! Äntligen är det fredag. Super härligt. Jag kom precis hem, sov hos min kille så kunde jag inte somna om så cyklade hem och ska kolla på glee, går inte att sluta kolla..

Snart har nästan all min bruna toning gått ur och då blir det lägga i ljusa slingor för vill bli blond igen! Men det va kul att testa på brunt. Men tycker jag passar mer i blond eller så är det bara en vanesak.

Vad ska ni hitta på idag denna fredagen ?? :)Likes

Comments


Likes

Comments


Cancer är hemskt, de håller vi alla med om. Men hjälper Du till? Det tar inte mer än 5 min att antingen donera en summa, köpa en pin för 25 kr , eller kanske en tröja ! www.ungcancer.se

Jag är iaf med och försöker besegra denna vidriga sjukdom!
Även om de är med små medel, så kan vi alla tillsammans göra skillnad !

Fuck Cancer helt enkelt !!!!Likes

Comments

Herregud, vad jag är yr idag det är helt sjukt. Kan inte ens sätta mig upp innan det börjar snurra och vill spy eller svimma. Orkar inte... Hoppas det känns bättre senare. Vill verkligen inte bli sjuk. Hatar att ha dålig immunförsvar.  Känns så fort man får jobba och det är massa barn så smittar dom alltid med något. usch gillar inte det! Bara hoppas det är såhär idag.

Annars har jag vart lite depp idag också. Tråkigt att få höra saker som man blir så jäkla ledsen över. Som man själv inte tycker är sant. Istället för att sitta och snacka kan man säga det rakt till mig. Försöker göra mitt bästa och att alla ska må bra och vill hjälpa. Så om det är något man stör sig på kan man säga det till mig istället.

Hoppas alla har och får en fortsatt trevlig dag :) 

Likes

Comments

Detta är nog en av världens söstaste hund som jag sätt iallafall. En sådan hund ska jag inskaffa mig när jag flyttar hemifrån.. 

Likes

Comments