Header

Hej guys! Har verkligen saknat att skriva av mig! Jag har reflekterat väldigt mycket under dessa månader, och har kommit fram till att jag verkligen ska ge mitt allt nu!

Ni kommer i nästa inlägg få lite bilder från min senaste resa på Kreta, eftersom jag tidigare har tagit upp att jag skulle dit!

SEE U LATER!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hitta lite bilder från när jag och Elin var små, och fick mig ett gott skratt! Såg lite ut som en köttbulle. Samt att vi ser skräckslagna ut på majoriteten av alla baby bilder. Inte nog med det så har jag hört historier från mina föräldrar, att när jag var liten och blev arg så skrek jag inte, utan jag rullade "R"!

See U Later!


Likes

Comments

Hello Guys!

Nu är jag hemma ifrån Åland har hunnit med lite jobb i mellan också faktiskt! De har varit skönt att detoxa sociala medier ett tag! Vädret har varit lite upp och ner! Men det bara ta det för vad det är! Folk som klagar för mycket är någonting som jag tycker är sjukt oattraktivt! Tänkte låta bilderna tala för sig! Jag älskar natur och landet, är nog lite bondig av mig,haha!

See U Guys!


Likes

Comments

Tänkte bli lite sådär nostalgisk igen, för två år sedan var jag på Kreta, och vart väldigt positivt överraskad, åker tillbaka i september, det är faktiskt den ända riktiga planen jag har nu inför sommarn, (även om det är lite efter!). Jag kommer dock att jobba en hel del samt vill jag att ni ska hålla ögonen öppna här på bloggen då jag kommer hitta på mycket spännande saker!

Idag så har jag tränat en sväng på morgonen, när jag kom hem så blev det som vanligt sprang runt och sjung - länge, (stackars grannar, dom undrar väl säkert om jag hade tänkt att vara tyst ett tag. Blir svårt!). Har även hunnit med och städat i ordning mitt rum. Efter det bestämde jag mig och min tvilling syster (ni läser rätt, jag är enäggstvilling) att fixa hemmagjorda köttbullar samt desserter till midsommar - so we did! Sen har jag packat lite eftersom jag åker till Åland imorgon!

See U Later.


Bara så ni vet så är bilderna tagna med min Iphone, hade inte system kameran då! Så att det blir bättre bilder i kommande inlägg!

Likes

Comments

Blir lite nostalgisk när jag ser dessa bilder ifrån en filminspelning förra sommaren! Började tänka på just den då jag hörde att "The Square" hade kammat hem priset Palme d'Or, (Golden Palm, som den heter på engelska) under Cannes film festival! Var bara statist i filmen, men det var ändå häftigt att få jobba så nära inpå duktiga och kunniga människor! Dagen började med smink och kostymprover klockan 07:00 på Intiman sen genomgång hur scenen var markerad, sen var det ut i solen och börja filma mitt ute på Odenplan i en svart sammetsklänning måste jag tillägga!

Varmt, men kul var det!

SEE U GUYS LATER!


Likes

Comments

Det börjar dra ihop sig till midsommar, jag drar till Åland, som jag brukar! Är praktiskt taget uppväxt där på somrarna!

Just nu sitter jag och pysslar med min youtube-kanal som kommer att öppnas inom kort! Vi får väl se hur det blir, gör det mer som en rolig grej och det känns som om att jag behöver någonting mer att pyssla med! Har införskaffat mig två bra nya kameror samt en studio mikrofon, som jag både kan koppla till mina musik program på datorn, samt som kan komma till användning i mina videos någon gång! Stay tuned!

Förutom det är jag upptagen med att jobba, ta körkort och att planera sommaren!

SEE U GUYS LATER!Likes

Comments

Guys! Sitter och kollar på lite bilder ifrån London, (var där i början på året), för övrigt blir jag sjuk nostalgisk, och börjar verkligen längta efter att se något nytt. Eventuellt London igen, blev så galet kär i staden! Ett tips, är ni i staden och gillar sång och dans, gå och se en musikal, de är sjukt välproducerade i London! <3
Likes

Comments

Hola guys! Tänkte rivstarta denna blogg med en presentation, "Vem är jag?", kan man undra, hang on, så får ni veta det!

Who am I: Jag heter Hanna Allerborg, (som ni säkert såg på min header), jag är 21 år gammal. Här kommer ni få ta del av mina intressen bestående av musik, teater samt med inslag av mode! Ni kommer att hänga med mig lite "behind the scenes" kan man säga och ta en stor del av mig i mitt liv!

Folk som känner mig skulle beskriva mig som en tjej med lite för mycket energi, som vill göra saker hela tiden, så förvänta er inte en lugn stund!

Välkomna till min blogg, nu kör vi!


Likes

Comments