Asså OMG vad gör jag?!? För bara några månader sedan var glass typ en safefood för mig men nu har det blivit så mycket jobbigare.

Det började med att Mamma föreslog att vi skulle äta mellanmål någon annan stans än hemma, hon ville också att jag skulle variera lite så att jag inte bara äter mackor. Så då bestämde hon och min lillasyster att vi skulle åka och äta glass(!!) När vi väl kom dit var jag så himla rädd, men det gick jättebra och jag hade inte så mycket ångest. Nu så här i efterhand har jag dock lite mer ångest men ska försöka distrahera mig genom att måla lite så den förhoppningsvis försvinner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på bup, mötet gick iallafall bra. Men bara en av mina behandlare var där. Olyckligtvis för mig var det den som jag tycker lite mindre om men haha. Vikten gick inte lika bra (eller det beror ju på vem man frågar) hade iallafall stått still. Det ledde i sin tur till att jag fick tillägg med en smörgås. Det känns lite jobbigt men jag vet att jag behöver det. Vi pratade också om träning och att jag snart får börja röra mig lite igen vilket känns overkligt kul. Det var ungefär det vi pratade om igår.

Ha en grym dag nu!

Likes

Comments

Dagen började med att jag vaknade, och åt frukost. Efteråt åkte jag och mamma till havet. Vi tog med oss fika (mitt vanliga mellanmål som var en banan, en smörgås och en nd) det var supermysigt men så himla kallt. Vi stannade inte vid havet så länge eftersom vi båda (framförallt jag) höll på att frysa ihjäl haha. En stund senare var vi hemma igen och började spela yatzy. Det gick inte alls bra för mig så vi slutade efter bara några slag ( ja jag är verkligen en dålig förlorare). Sedan var det dags för lunch som blev fiskgryta med risoch grönsaker. Efter lunchen la jag mig i sängen med min Ipad och höll på med den ett tag. Klockan 3 ropade pappa att det var mellanmål och ångesten var skyhög men man måste äta även fast ångesten är hög så det var bara att göra. Efter mellanmålet kom min kusin och hälsade på, jag hade inte sett henne på ca 3 år så det var jättekul. Nu har hon precis åkt och nu är jag sjukt trött så ska nog lägga mig i sängen igen.

Hoppas eran Lördag har varit bra än så länge! 

Likes

Comments

Dagen började som vanligt med att jag vaknade. Jag gick upp och åt frukost för att sedan åka till skolan och vara med på en kemilektion. Efter kemin kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och spelade yatzy. Efter ett tag var det dags för lunch som var chili sin carne. Direkt efter var det bara att sätta sig i bilen igen och åka till bup och vägningen. Vägningen gick ganska bra och jag hade gått upp. Samtalet gick däremot inte lika bra och det slutade med en massa tårar. Ca 1 timme senare satte vi oss i bilen igen för att åka hem, men då kommer mamma på  att vi skulle spela pokemon go, och eftersom jag inte får gå runt så mycket så satt vi i bilen. Det var faktiskt riktigt kul. När vi kom hem var det dags för mellanmål och efter det har jag bara tagit det lugnt och ska nu äta middag. Hoppas eran dag har varit bra!​

Likes

Comments

Eftersom det här är mitt första inlägg så tänkte jag göra en liten presentation om vem jag är. Som sagt var jag heter Hanna och bor i Göteborg. Jag tycker om att fotografera och att spela innebandy. Men just nu får jag hålla mig till fotograferingen eftersom jag inte får träna pga av min ätstörning Anorexia. Det är ett ämne som jag kommer att skriva en hel del om här det är ju ändå en så pass stor del av mitt liv just nu. Hoppas att ni vill läsa!

Likes

Comments