​haha insåg har ingen tid att blogga atm då jag har mycket i skolan och alltså ska man blogga ska man lägga tid på det och ha intressanta saker att skriva om. Riktigt synd att jag inte ahr tid då jag verkligen tycker om att skriva så puss, ta hand om er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godnatt/Godmorgon!
Klockan är halv 3 just nu och Jah insåg att jag inte bloggat något på hela dagen, har dock inte gjort nåt speciellt utom att varit med lite kompisar och bara slappat.

Sitter iaf och äter choklad samt dricker te till lite god musik här i soffan. Ska nog ta och lägga mig snart då jag ska på gudstjänst imorgon bitti, så pusss

Likes

Comments

Klockan är 20 i 11 och jag ligger fortfarande i sängen, de e lyx på hög nivå ibland. Har dock varit vaken sen typ nio då jag vaknade av att min bror skulle iväg på handbollsmatch.

Men de är så skönt när jag själv inte har något speciellt planerat eller några matcher så att man nu bara kan ligga inne och hära regnet smattra på rutorna.

Igår blev det ju inget direkt inlägg på eftermiddagen/kvällen. Gjorde iaf inget speciellt utan gick hem och hade följe med några kompisar sen så kom en kompis hit en stund på kvällen. De var ungefär de jag gjorde och somnade relativt tidigt typ 12 tror jag.

Nu ska jag nog gå upp och klä på mig och kanske fixa lite frukost så vi hörs

Likes

Comments

​Sitter just nu och har No-lektion dock så vandrar tankarna åt andra håll, gymnasie. Är så taggad på att få en ny start, ny skolan, nya vänner osv. Börjar tröttna enormt på skolan jag går i gått här i närmare 9 år nu synd att de är 1 år kvar. 

Jag är relativt säker på att jag ska gå samhällsvetenskap på gymnasiet Agneberg här i uddevalla med eventuell inriktining på typ psykologi eller beteendevetenskap om de finns möjlighet. Om inte de så lutar det nog åt ekonomi och företagsekonomi då jag vill driva ett eget företag. Alltså inte med produkter eller så utan mitt varumärke är mig själv. 

Vill verkligen bli en sån tjej som lyckas och är en förebild för unga och jobba för ett bättre samhälle. Hmm drömmarna är ju stora men  vi hörs :*

Likes

Comments

​Asså usch har verkligen så dåligt självförtoreende när de kommer till min kropp, varför jag kom och tänka på detta nu var att jag hade dansträning och då e de ju speglar överallt -_- 

Men försöker och träna bort de då de finns så mycket värre än lite fett på mage och lår. Men de är svårt för att när man verkligen kämpar med att bli nöjd och se det fina med sin egen kropp så är ju alla dessa sjuka idealbilderna verkligen överallt. De med smalamidjor, vältränade ben, smala men inte för smala och gud vet allt. Jag menar så länge man har en frisk och kry kropp som är hälsosam bör man vara så så tacksam. 

Det är svårt jag vet för jag själv uppskattar inte min kropp trots att den kan göra så mycket. Som mina ben som ställer upp varje dag och går och går, eller mina armar som lyfter massor av saker varje dag. 

Vill verkligen vara en sån powerbrud som bara kan stå och säga det här är jag oh jag är så bra. Dock känner jag att fine man kan säga dem orden men man måste mena dem för att de ska få betydelse. För jag menar hur coolt är det inte med både brudar och killar som är självsäkra och trivs med sig själva? Tycker speciellt tjejer är coola för de är så lätt att vi som ''kvinnor'' blir objektifierade i ett så normfyllt och trångsynt samhälle. Det är 2016 och vi börjar närma oss ljusare tider men de finns ändå där. 

jaja de är bara att kämpa på gott folk! :*

Likes

Comments

Hejhej, sitter just nu i skolan och Jag har precis käkat lunch. Idag var de fiskgryta med ris och ja de va väl inte speciellt gott egenligt mig men men.

Nu ska jag promenera till regionsteatern väst för att vara bollplank osv för en teatergrupp som håller på att sätta upp en pjäs, så de ska bli kul.

Efter de så slutar jag och då går jag nog hem o käkar för att sen gå till konfan osv, är taggad som vanligt på de då vi är ett fett gott gäng. Måste tyvärr gå tidigare från den lektionen för att dansen blev framflyttad till kl 6 istället för 8 som den brukar va på, men men!

Hörs

Likes

Comments

Hallå!
Riktigt bra handbollsträning idag, en hel del teknik samt spel med klister. Men fy vi har precis börjat att spela me klister och va de känns i händerna. Fick en rejäl blåsa som började blöda men vafan de är la sånt man få tåla?

När jag kom hem så la jag mig direkt i ett mysigt skumbad samtidigt som jag lyssnade på en podcast, fredagspodden med Hannah och Amanda riktigt bra! Nu blir de väl lite plugg osv sen så sängen😴

Likes

Comments

Hejj finisar!
Idag slutade jag skolan halv 2 och gick hem och det kändes så sjukt för de kändes som om våren var påväg? Solen sken och snön e borta så blev fett taggad på att de börjar gå mot varmare tider.

Ska iväg på teater kl 4 till halv 6 och kl 6 börjar min handbollsträning så de blir långa dagar trots att jag slutar tidigt. Men men va gör man inte för de man älskar, börjar bli taggad på handbollen igen efter att jag tyckte de varit tråkigt så de är ju kul!

Vi hörs xoxo 😏

Likes

Comments

Godmorgon gott folk!
Sitter just nu i skolan och kom precis hit så ja, men hade en relativt lugn morgon och lyxade faktiskt till de med pannkakor denna onsdagsmorgon.

Något jag tänker på och tänkte på även imorse när jag satt och sminka mig är utseendehetsen, främst bland oss unga. Det är egentligt sjukt hur media har gjort oss till sån ytliga perfektionister. Jag menar man ser ju sminkade och redigerade tjejer överallt både på tv, instagram, stan alltså u name it, de finns verkligen överallt.

Tycker det är väldigt synd för att de gör många osäkra även mig, jag menar jag känner knappt att jag kan gå ut utan mitt smink och jag är ändå 14 år. Jag borde ha såpass självkänsla att klara av det men ändå så vill jag försöka leva upp till de idealen samhället har. De mörka långa fransarna,markerade kindbenen och den felfria hyn är något många tjejer förväntas ha.

Jaja vi får prata mer om detta nån annan gång men kom ihåg, de är okej att ha finnar, de är okej att ja glesa ögonbryn vi är människor och bilderna ni ser runt er är ju inte på riktigt, right? De ligger timmar av redigering, ljussättning och massa vinklar för att få fram den "perfekta" bilden. Bjuder på en osminkad och oredigerad bild på mig så länge!

Pusss

Likes

Comments

Hej Hej!

Jag har nu tänkt att starta en blogg lite sådär spontant, Har ingen som direkt aning om vad som kommer upp här, utan vill helt enkelt ha ett ställe där jag kan skriva av mig då jag tycker det är fett kul!

Jag är en tjej på 14 snart 15 år och är bosatt i Uddevalla. På fritiden så går jag och konfimerar mig just nu men håller även på med dans, teater och handboll. Handbollen är väl den aktivitet jag brinner mest för och är nu inne på mitt 10 år så de har alltid varit en stor del utav mig.

Jag skulle säga att jag är en oftast till utsidan en glad och sprallig tjej men som alla människor har jag ibland sämre dagar. Något jag vill med min blogg är att den ska vara äkta för de är precis så som jag skrev man är inte alltid på topp och orkar med att vara glad. Jag tycker att i princip alla socialmedier nu endast handlar om perfektionism och ytlighet och de är det jag vill få bort till en viss del.

Detta var då mitt första inlägg här, nu ska jag nog ta och checka youtube osv!


Likes

Comments