Header

Slänger upp en lite äldre bild eftersom jag inte kommer ha tillgång till mina andra bilder nu under helgen. Ska fira min bästavän nu under helgen för hon fyller år imorgon! Men ska inom snar framtid åka iväg o fota på lite olika ställen så då kommer de massa nya bilder! ​

Likes

Comments

Här kommer mina två favoriter från fotograferingen! Tycker om den sista speciellt mycket då jag verkligen fick den i precis rätt tid!


Likes

Comments

Fåglar är nog ett av de roligaste djuren och fota då man kan få till riktigt fräcka vinklar, dock ligger det inte 100% ansträngning bakom dessa bilder men jag kom inte så nära dem och de var väldigt få fåglar. Nästa gång ska jag försöka hitta ett ställe där det finns många fåglar så man kan få lite mer chanser att få en häftig vinkel. Men fick två andra bilder jag ändå blev nöjd med men de kommer upp i nästa inlägg lite senare!

Likes

Comments

Hej igen!

Det har varit ett bra tag sedan man har varit inne nu men det är på grund av att jag inte fotat på ett tag nu. Men äntligen har det börjat bli lite ljusare och jag har hittat motivationen igen. Jag kommer lägga upp lite mer åsiktsinlägg eller bara allmänt om jag kommer att tänka på något. Men såklart kommer detta vara till största del en fotoblogg fortfarande. Har ett par nya bilder på g som ligger på datorn hemma hos pappa. Har bara ett litet problem för tillfället och det är att jag tappat bort mitt 32GB kort, så har typ panik var det är för tillfället :/ men men får åka hem och leta sen igen. Men nu kör vi igång igen med fotandet!

Kram💗
Likes

Comments