Header

I lördags gjorde jag något utav det svåraste och jobbigaste i mitt liv. Jag sa hejdå till min värdfamilj och satte mig på ett plan till Sverige. Jag kan inte förstå att det verkligen är över på riktigt nu. Att jag har flyttat hem och inte längre kommer bo i USA hos min underbara värdfamilj. Jag saknar dem så mycket varje dag. Det är verkligen tur att FaceTime och sms finns. Annars vet jag inte hur jag skulle ha klarat de.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"How lucky I am to have something that make saying goodbye so hard"

Ikväll hade vi släkten över på en hejdå middag. De senaste veckorna har jag försökt skuta upp och inte tänka på att jag snart ska åka hem, men ikväll blev det så verkligt. Tårarna har runnit ner för mina kinder och jag är så lycklig som har fått bli en del utav denna familj. Jag kan inte ens med ord beskriva hur mycket jag kommer sakna mina barn, värd föräldrar & alla runt omkring.

Likes

Comments

Igår (söndag) kom Stina, Elin, Clara & jag tillbaka till Boston efter en UNDERBAR resa på västkusten.
Även om det är några dagar sedan dag 14 och 15 på resan var så tänkte jag skriva lite kort om dem nu.

Resan avslutades i San Francisco där vi började resan. På fredagen åkte vi runt i staden och avslutade kvällen med en solnedgångs segling under Golden Gate Bridge, det var hur mäktigt och roligt som helst. Man kan säga att gruppresan tog slut fredag kväll men eftersom vi inte flög hem förrän senare på lördagen spenderade vi dagen i Golden Gate Park.

Bilder från Fredagen

Bilder från Golden Gate Park

Likes

Comments

Hej igen!

Igår åkte vi till Yosemite National park. Det var riktigt fina vyer där vi åkte och stannade. Trots 30 grader låg det snö på marken som inte hade hunnit smälta bort.
Igår sov vi sista natten utomhus under bar himmel och inatt ska vi sova på hostel! Kram på er!

Likes

Comments

Äntligen vill tekniken sammarbeta med mig så nu är jag ifatt i bloggandet.

Idag har varit en av de varmaste dagarna jag har upplevt i hela mitt liv. Vi åkte till Death Valley, jordens varmaste plats, och det var 52 grader. Det fanns skyltar över allt om att man kunde dö av värmen och att de inte var rekommenderat att gå runt där efter 10 på morgonen, men vi överlevde! Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Det var en upplevelse i sig och även om det var väldigt varmt så var det värt de.

Ikväll åkte vi och badade i varma källor. Nu ska vi sova i tälten inatt, inte jättebekvämt efter två nätter på hotell men det ska nog gå bra ändå! Kram på er!!

Death Valley

Varma källorna

Likes

Comments

Tjenare!

I måndags lämnade vi Grand Canyon och körde vidare mot Las Vegas! Vi körde en bit på route 66 och strandade i en vilda västern stad, Oatman, där det gick runt åsnor på vägen.

I Vegas har det varit runt 42 grader och strålande sol så när vi kom till hotellet la vi oss en stund vid poolen innan vi gjorde oss iordning för kvällen. Första kvällen i Vegas var jätterolig. Vi åkte en partybuss med en annan grupp och stannade till på lite olika ställen. Vi som var under 21 kunde inte gå ut efter men vi hade väldig kul ändå. Inga fler detaljer än så eftersom "what happens in Vegas stays in Vegas" haha.

Tyvärr blev Stinas mobil stulen under måndag kvällen så tisdags förmiddagen gick åt att polisanmäla. Resten av dagen gick jag och Stina runt i Vegas. Kollade in på alla hotel och casinon som finns där inne. Det var verkligen så häftigt.

Nu är det onsdag och vi är påväg mot Death Valley!

Oatman

Partybussen

Vegas

Likes

Comments

Hej på er!
Tekniken har verkligen inte varit på min sida de senaste dagarna så jag har inte lyckats lägga upp något blogginlägg från dag 9, 10 eller idag (11). Så nu några dagar försent kommer iallafall massor med bilder från dag 9, Grand Canyon!! Det går inte att beskriva med ord hur häftigt det var att se Grand Canyon. Vi var några stycken som gick ner en bot i den, 2.5 km ner och lokal ångrar upp var mycket jobbigare än jag trodde i 35 gradig värme haha!

Jag ska försöka slå ihop ett inlägg om dag 10 och 11 här i Vegas imorgon. Kram på er!!

Williams

Campingen

Grand Canyon

Likes

Comments

Skrev ett inlägg igår kväll men på grund av dåligt wi-fi kommer det nu istället!

Hej på er!
Just nu ligger jag vid lake havasu som ligger i Arizona och ska försöka sova. Klockan är halv 12 och det är 36 grader så vi får se hur det går.. Första natten i mitt liv jag ska sova under bar himmel, whie!!

Vi lämnade San Diego tidigt och åkte till Josua Tree National Park. Mycket häftigt och vääääldigt varmt. Har varit runt 45 grader idag. Termometern har till och med visat över 50.

Nu ska jag som sagt försöka sova, kramar från Arizona!

Joshua tree National park

Likes

Comments

Igår kväll var vi på drive-in bio som inte slutade förrän kvart i 1 så jag var alldeles för trött för att blogga.

Dagen var väldigt bra. Vi spenderade några timmar på stranden, åkte tillbaka till Old town, downtown San Diego och sen tillslut bio. Idag har vi gått upp tidigt och nu går bilen mot Arizona, vi hörs!!

Vädret klarnade upp 15 minuter efter jag tog bilden

Old town San Diego

Downtown San Diego

Drive-in movie

Likes

Comments

Idag har vi varit i San Diego.
Vi hann besöka både Old town och stranden innan vi åkte till campingen och satte upp tält där vi ska sova två nätter.

Old town

En åsna jag och Stina hittade

Elin och Hanna

Likes

Comments