PÅ ONSDAG SMÄLLER DET! FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN SÅ VISAS MIN VIDEO PASSIN' OUT EXKLUSIVT PÅ EXPRESSEN.SE SE TILL ATT INTE MISSA DETTA!

 Likes

Comments

Wzup y'all!! Har legat hemma och varit riktigt sjuk i 1 vecka, tror fan ja åkte på influensan eller något. Har därför inte vart så aktiv med bloggen och verkligen tagit paus ifrån allt.. Imorgon får det dock vara nog, Studion inbokad och det är dags att spela in singel 2 och 3.. Dessa 2 kommande månader kommer bli riktigt grymma.. Idag får jag vila ut och ta och titta på MIB 3 har verkligen längtat efter den filmen.. Hörs senare! #po!!

 Likes

Comments

Fan att förkylningen ska hinna ta över mig kropp.. Skulle inte tro det va.....

Likes

Comments

Dags att slänga upp en bild på träningen. Idag körde jag Back & Biceps + AB Ripper X otroligt skönt pass, speciellt Ab Ripper X vilka fantastiska magövningar. 

Mason Twist! 

Likes

Comments

Haha mina balkong häng börjar ju fan bli kallare och kallare för varje dag. Not nice man, not nice.. Får istället göra mig i ordning för lite träning, idag blir det hoppträning otroligt bra för den undre och självklart den övre delen av kroppen.. Senare blir det faktiskt Sökarna som står på filmlistan ikväll... Var otroligt länge sedan jag såg den... Hörs senare! 

Likes

Comments

Dags att göra lite kvällsmat och titta på en svensk klassiker.. Nattbus 807

Likes

Comments

Heldag på High Chaparral! Jävligt coolt att uppleva.. Har ni inte gjort det så tycker jag ni ska ta er en tripp dit nästa sommar. 

 

Likes

Comments