Woodstock är min favorit

Innehåller affiliate-länkar

Finns knappt någon dagspresserie som haft så stort inflytande på populärkulturen som Snobben. Eller snarare sagt Peanuts som serien egentligen heter där hunden Snoopy är en av alla karaktärer som ingår. Idag är det den amerikanske serieskaparen Charles M. Schulz födelsedag. Han föddes den 26 november 1922 och 1950 gjorde Peanuts premiär i dagspressen och det sägs att Schulz aldrig tog någon semester från serietecknandet förrän några veckor under 1997. Under åren kom 2600 olika tidningar i 75 länder att publicera serien. Schulz arbete med Peanuts pågick fram till några dagar innan han gick bort 2000.

För mig har serien ändå handlat mest om Snobben då den värld den lilla beageln lever i är så mycket roligare än alla övriga figurers. Snobben har även sin kompis Woodstock som är en liten gul fågel som oftast flyger uppochner och endast Snobben verkar förstå vad fågeln säger.

Tycker att den svartvita hunden med sin röda matskål, eller koja, tillsammans med den gula fågeln blir mycket snygga motiv på kläder, accessoarer, posters mm. Hade tidigare en svart plånbok med en liten Snobben sydd utanpå. Tänkte inte så mycket på det förrän äldsta dottern var några år och ville ha en börs och den var tvungen att ha samma motiv som på mammas. Än fast det bara är några år sedan så var det enkelt att hitta en liten börs med Snobben på.

För alla som gillar Schulz ikoniska hund så har jag letat och hittat toppar, scarves och en weekendväska som kan förgylla vilken dag som helst.

Har ni någon favorit i Snobbens värld?

Ha det bra/U

Snoopy Toppar
Snobben Accessoarer
Snobben

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Min också sååå fina skulle köpa alla 🥰🥰
nouw.com/enitalienareisverige