SNO STILEN AV LADY GAGA

Innehåller affiliate-länkar
SNO STILEN AV LADY GAGA

Läste i amerikanska ELLE om hur Lady Gaga senaste tiden återvänt till rampljuset som modedrottning. Efter att restriktioner kring pandemin börjat tas bort så har artisten kunnat slå ut i full blom igen. För ett par veckor sedan togs bilden här ovanför i New York. Klänningen kommer från Andrew Gn och är snyggt figursydd med spetskrage och pärlbeströdda knappar. Skorna är av märket Giuseppe Zanotti och handväskan från Louis Vuitton. Besök Lady Gagas instagramkonto för att se fler detaljer av klädseln, eller denna länk till Fashion Elegants.

Har försökt återskapa Lady Gagas look med kläder och accessoarer från några nätbutiker som de allra flesta av oss någon gång handlat från som Arket, Nelly, Monki, Ellos, Glitter och & Other Stories. Till den snyggt skurna "lilla svarta" som jag hittade sätter man till en vit skir krage som är på rea just nu. Istället för de maffiga knapparna på stjärnans stass så kan man välja en tjusig brosch från Glitter som dessutom ger 25% rabatt vid köp av två smycken för tillfället. En svart klänning är standard i garderoben och inspireras man av Lady Gagas stil så får man ännu ett sätt att bära detta plagg.

Under sökandet av en svart figursydd kort klänning så dök jag på en svart klänning med vit krage som ni ser här nedan med länk. Den hade en annan passform än vad jag var på jakt efter, men som sagt den vita kragen var på plats.

Ha det bra/U

SNO STILEN AV LADY GAGA
SNO STILEN AV LADY GAGA

Här kommer ett tillägg en dag efter inlägget publicerats då jag hittat en krage som än mer liknar Lady Gagas och som dessutom säljs med 47% rabatt. Bild med länk nedan.

SNO STILEN AV LADY GAGA

Gillar

Kommentarer