Sno stilen av JLo

Innehåller affiliate-länkar
Sno stilen av JLo


Det blir ofta Jennifer Lopez som jag försöker “sno stilen av” här i bloggen. Det är inte för att Lopez är en speciell favorit, men hon är en av några få stjärnor som det dyker upp nya bilder på. Precis som alla andra så ska kändisar också hålla sig hemma. Igår den 8:e december var Jennifer Lopez ute och shoppade i New York när hon fotograferades på väg in hos Diors butik.

Gårdagens outfit bestod av lång ljusbeige kappa över en figurformad svart halvpolo och nertill ett par åtsittande byxor/leggings i glansig skinnimitation. Till detta bar Lopez kängor med fuskpäls från sitt eget klädmärke, solglasögon av märket Fendi, örhängen från Jennifer Fischer och Hermès klassiska handväska. Den svarta ansiktsmasken är utsmyckad med kristaller och inhandlad hos Masqd.

Har försökt hitta liknande outfit hos populära nätbutiker och skriver i länkarna vilka märken plaggen har. Den typen av solglasögon som JLo bär kunde jag inte spåra upp några likartade utan att de hade mörkade glas och det kändes väldigt ointressant här i Sverige för tillfället.

Ha det bra/U


Gillar

Kommentarer