Sno stilen av Jennifer Lopez

Innehåller affiliate-länkar
Sno stilen av Jennifer Lopez

Förra fredagen den 23:e oktober sågs Jennifer Lopez ute på vift i denna outfit i Los Angeles. Ingen galaklänning speciellt uppsydd för röda matta, utan en rätt vanlig klädsel med varm kofta och ett par sköna byxor. En sådan stil som man borde kunna stjäla från stjärnan. Det är förstås en stor skillnad på kvalitet mellan en handväska som kostar lika mycket som ens egen bostad och en för 144 kr från boohoo.com. Men här handlar det om att inspireras av en stil och uttryckssätt och få den att passa fler plånböcker.


Om vi börjar uppifrån så bär artisten en keps med flor av märket Dior. Örhängen som är både guldblänkande och glittriga av märket Lana Jewelry. Handväska från Hermès med krokodileffekt och guldetaljer. De högklackade kängorna kommer från JLO:s egna märke. Den grovstickade koftan har detaljer med glitter. Koftan liksom byxa med överdel är från Brunello Cucinelli. Byxan är svart med vida ben och har hög midja med skärp och hängslen. Vit topp med knäppning, djupt v-ringad och ärmlös. Byxa med topp är från märkets höstkollektion förra året.


Det är inte lätt att hitta en grovstickad och mönstrad kofta i rätt färger. Är dock rätt nöjd med den cardigan av märket Saint Tropez som jag fann hos Ellos. Plagget uppfyller kriterier som grovstickad och i samma färger som Jennifer Lopez bär, nämligen beige, grått, svart och vitt. Dessutom har koftan en guldglittrig rand nedtill. Hitta en överdel var svårare. Det blev inga knappar framtill och denna har lång ärm, men den har v-ringning och då det är en body så är den gjord för att sitta snyggt innanför ett annat plagg. Tänkte att det kan vara skönt med ärmlöst under koftan i Los Angeles, medan vi här i Sverige kan uppskatta en längre ärm (Självklart är detta en efterhandskonstruktion för att göra det funna plagget lite bättre). Keps utan flor blev det och byxa utan bälte, men tycker nog att det gått att återskapa världsstjärnans outfit så pass att de plagg som plockats samman från Ellos, Boohoo och &Other stories ger tämligen samma framtoning och stilidé.


Letade reda på ett nagellack som ska likna det Lopez bär på bilden. Ni hittar länkar till plaggen här nedan.


Trevlig helg/U

Dior Hermès JLo Boohoo
Cardigans
Brunello Cucinelli och Boohoo
Jennifer Lopez Nagellack

Gillar

Kommentarer