Sno stilen av Alicia Vikander

Innehåller affiliate-länkar
Alicia Vikander

Dagens stjärna som jag försökt sno stilen av är Alicia Vikander. Bilderna på skådespelerskan är från brittiska Elles oktober nummer där svenskan visade kläder från modehuset Louis Vuitton. Vikander har samarbetat med det franska lyxmärket de senaste två åren. Det var ett ganska svårt uppdrag jag gett mig själv att kunna sätta samman en liknande outfit fast från helt "vanliga" märken.

Den långa, raka, rutiga kavajen fick bli en gråmelerad variant. De grova loafers jag hittade har ingen snörning. Det blev inte äkta skinnbyxor, utan ett par med fuskläderlook. Byxorna skulle ha synlig dragkedja i gylfen och de jag fann har så i fickorna istället. Toppen som Vikander bär är guldglittrande på svart botten och den överdel som någorlunda stämde är jag inte nöjd med men den får duga i brist på bättre fynd. Skådespelerskan bär ett halsband med modehusets initialer LV sammanfogade i en blixtliknande form fylld med diamanter och halsbandet från Sofie Schnoor tycker jag funkar väldigt bra här.

Som sagt en svår uppgift att återskapa en outfit med plagg som har många specifika detaljer. Men grundstenarna finns med och kanske inspirerar den någon att sätta samman plagg på ett nytt sätt och få ut mer från det som redan finns hemma i garderoben eller så kan man klicka sig in via länkarna och titta mer på produkterna i kollaget.

Ha det bra/U

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Alltså har blivit besatt av grå kappor, det är ju så himla snyggt ❤️ Kram

nouw.com/happym
HandlaSmart
HandlaSmart,

Håller helt med 😊

nouw.com/handlasmart