Hårvård?

Innehåller affiliate-länkar
Hundvalp

Man kan ofta läsa om bloggares olika hudvårdsrutiner. För egen del är de rätt enkla att beskriva. Tvätta och smörj in = klart.


Min hårvårdsrutin däremot har tagit en märklig riktning ikväll. När jag skulle duscha fanns det ingen schampoflaska på hyllan i duschhörnan. Men det är väl bara att kliva ut ur den härliga värmen i duschen och plocka fram en ny flaska ur skåpet under tvättstället, tänkte jag, men där var också tomt. Tydligen hade dottern länsat badrummet på schampo innan hon åkt för att spela bortamatcher i innebandy. Men vi brukar alltid ha extra hemma. Nåväl, ville verkligen få duschningen avklarad då jag var svettig efter en lång skogspromenad och inte ville vänta på att schampot skulle hitta hem igen.

Vi skaffade valp för en tid sedan så schampo till denna finns i badrummet. Hur illa kan det vara, tänkte jag. Fick använda mängder med balsam efteråt, men jag har en glansig päls med hälsosam lyster =)

För alla hundägare som vet hur mycket glädje en vovve tillför och hur gärna man skämmer bort dem så kommer några tips på rea erbjudanden här nedan.

Ha det gott/U

Gillar

Kommentarer