Budgetvariant av Jennifer Lopez stil

Innehåller affiliate-länkar
Budgetvariant av Jennifer Lopez stil

Bilden av Jennifer Lopez togs den tredje juni när stjärnan besökte en skola i Los Angeles. När jag började söka efter information om Lopez somriga klädsel så visade det sig att hon synts i samma klänning redan 2012, något som gjorde mig både glad och förvånad. För inte trodde jag att det fanns någon långsiktig tanke bakom hur garderoben användes för en megakändis som Jennifer Lopez. Varje plagg och accessoar till den outfit jag satt samman för att likna Lopez klädsel är budgetvarianter, men borde gå att använda under flera år då de är stilrena och därmed enkla att matcha och mixa med annat man äger. Med det sagt så har samvetet för miljön lagt sig lite och jag kan fortsätta med mina shoppingtips.

Som sagt så bär Jennifer Lopez en klänning med ett beiget liv med fyrkantig ringning som har hyskor i ryggen och öppet mellan kjol och överdel. Kjoldelen är vit med mycket vidd. Klänningen är av märket A.L.C. Att hitta en liknande klänning gav jag upp tanken om ganska fort och satsade på kjol och topp med någorlunda liknande färg och form. Lopez bär solglasögon och skor av märket Gucci. Väskan kommer från Chanel.

Nog borde man kunna känna sig snygg en sommardag i budgetvarianten av Jennifer Lopez outfit? Har lagt till priserna i länkarna till plaggen och accessoarerna. Priserna kan komma att ändras då vissa produkter är på rea då inlägget publiceras. Bilderna här nedan visar Lopez i samma klänning 2012 och hur klänningen ser ut i detalj.

Ha det bra/U

Budgetvariant av Jennifer Lopez stil

Gillar

Kommentarer