Bli hundägare = Bli märklig fotograf

Innehåller affiliate-länkar
Skogsstig hund
Gren och mossa
Ljussken
Häll med lav
Skagsudde
Husvagn och krattskaft

Under våren 2020 blev den här familjen hundägare för första gången. Nu känns det nästan konstigt att tänka på tiden innan, då man var ut till postlådan och inte blev mottagen vid dörren på väg in igen som om man varit borta en vecka. En skillnad som är rätt kul, tycker jag, är alla märkliga bilder jag hittar i mobilen. De är tagna när jag varit ute med valpen, tänkt fota henne och istället snabbt fått plocka undan mobilen för att ingripa i något som händer. Skulle rensa bort bilderna från telefonen men började le för jag minns tillfällena de är tagna.

Överst till vänster är taget bara för några dagar sedan då vovven satt så fint i den lågt stående novembersolen på en skogsstig. Stunden var förbi innan jag hunnit trycka av, en annan hundägare kom och medan jag kopplade Milla så togs bilden överst till höger.

Bilden i mitten till vänster verkar vara från när jag mötte ett starkt ljussken och lärde känna utomjordingar som landat...näee inte riktigt. Så vackert är det en solig augustidag när ens valp inte vill fotas uppe på berget vi just bestigit utan man får se utsikten genom tyget till min ficka på shortsen. Den andra mittenbilden är från samma dag då jag skyndar efter valpen över berghällarna.

Längst ner till vänster är en dag vid havet på Skagsuddes klippor. Ser dotterns senapsgula ryggsäck och sneakers. Husse kommer upp efter att ha badat och den blöta valpen vill lägga sig och torka på kläderna till dotterns kompis. Försökte fotografera den vackra miljön men fick skynda mig rädda kompisens kläder från att lukta blöt hund. Bilden längst ner till höger visar våra grannars husvagn och skaftet till krattan jag höll i en dag i våras när valpen insåg att grannarna äger en katt. Grannarna ville hälsa på den lilla valpen och jag ville fotografera detta, men då kom katten och det enda fotografiet jag har från tillfället är detta.

Trevlig helg/U

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Vilken liten sötnos ni har 😃 Jag känner igen det där.. har också en massa bilder från när man är ute och går med hunden 😃

nouw.com/dontworrybelikeheidi
HandlaSmart
HandlaSmart,

De är inte de enklaste motiven man väljer😄 men sötaste 😍

nouw.com/handlasmart
survivan
survivan,

Att vara hundägare är så himla givande på alla sätt och vis 🙂

nouw.com/survivan
HandlaSmart
HandlaSmart,

Nåt jag inte hade väntat mig var hur mycket nytt folk man lär känna via hunden 😊

nouw.com/handlasmart
Thessies
Thessies,

Haha, känner också igen det där 😆 så roligt och tokigt det kan bli 😄💛

nouw.com/thessies
HandlaSmart
HandlaSmart,

Inte konstigt att vi blir så förtjusta i våra hundar 😊

nouw.com/handlasmart
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Såå söt ❤jag saknar att ha en hund 😢😢det blir när jag byter jobb
nouw.com/enitalienareisverige
HandlaSmart
HandlaSmart,

Hoppas du snart har en vardag som gör det möjligt att skaffa hund ❤️

nouw.com/handlasmart
christelovergaard
christelovergaard,

Snygga foton i vilket fall, så kul, gillar det där andra från vänster

nouw.com/christelovergaard