Bara nästa veck kvar så är det sportlov!!
Är så himla taggad. Vet inte hur det är för er men har haft så sjukt mycket prov på sistone. Så det ska va skönt och ta en paus.

Ska faktiskt inte göra något på sportlovet, vi brukar alltid åka skidor men som tur är så ska vi inte det. Ja asså jag suger på att åka skidor, det hade nig varit kul om man hade kunnat och var bra på det men så är det ju inte för mig.. Tycker det går för snabbt haha. Men det ska ändå va skönt och bara vara hemma och va med kompisar.

Bye bye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Nu tänkte jag berätta för er, om det här med plugg.
Jag försöker ta till mig tips som andra skriver som att lägga ifrån sig mobilen och städa. Men asså inget funkar.. Och sen när man väll pluggar (gör ett tal) så ska man leka duktig och ba "sitter o pluggar" hahah. Men ja det är så ja och min kompis. Vi har gjort typ 3 tal och lägger ut överallt: sitter o pluggar.. Aja det är hur jag pluggar hoppas ni är bättre än mig haha
Bye bye!

Likes

Comments

Cuz im back, back again
Ni ba yeey..

Nej men har faktiskt kommit tillbaka, skulle lägga upp en bild men har fått en ny mobil så har inga bilder på denna.. Men ja ville börja blogga igen fast jag vet att det inte ändå många tittare så tycker jag ändå att det är kul.

Just nu är det februari och det är vinter.. Har aldrig velat ha sommar som så mycket som nu. Längtar så otroligt mycket till att kunna gå till stranden med kompisar och bara vara hemma och slappa. Men sommar i Sverige börjar typ nt förens Juli för det är då det är varmt. Men man får väll stå ut.

Bara så nu vet så går jag fortfarande på handboll fast jag har bytat klubb. Jag kol bara inte överens med tränaren så jag och min andra kompis bytte. Aja det var allt jag ville säga så bye bye!

Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare
Vet ni det värsta med sommarlov?? Jo när man inte har något att göra, att man bara sitter hemma tittar på tv och tittar på serier. Sen ville jag göra nånting så jag skrev till några kompisar om vi skulle va men såklart kunde dom inte så jag fråga jag om imorgon men dom kunde inte då heller (vi pratar om två personer) Men det är väll bara min vanliga tur.. Sen när mamma hade slutat så beställde hon pizza åt mig och Simon. När jag skulle fråga min ena kompis om vi skulle va imorn så kunde hon inte och då skrev ja.. Äh det är en lång historia, men vi gräla lite om saker som vi bråkar om ibland och jag vet att jag kan bli lite ledsen eller sur över saker men jag älskar henne fortfarande men alla bästisar bråkar ju och det här var ju inte så stort men om du läser detta så säger jag förlåt. Men det var all jag ville säga så ses vi hejdå!


Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare
Nu tänkte jag berätta om bad som har hänt. Jo det börja när jag inte hade nån att va med så jag gick in på ipaden och titta på mina favorit serier. Sen ringer min mamma och säger att min dator är klar. För två veckor sen så hade jag köpt ett nytt Sims och ville jätte gärna prova men när jag kommer hem så funkar inte min dator så vi fick lämna in den. Så nu efter två veckor har jag den. När mamma kom hem så gick hon och hämta den och när hon kom hem så spela jag i flera timmar. Det var allt jag ville säga så ses vi hejdå!<3


Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare
Tänkte berätta om min dag på stranden! Först så sov vi ju över som ni så på mitt förra inlägg, sen när vi vakna halv 11 så kom min mamma och hämta oss. När vi kom fram så bada vi ju först ett tag sen när vi går in mot stranden så ser vi bellas syster och hennes pojkvän och då hade Bellas familj kommit och min storebror så vi bada lite till sen åt vi och sen gick vi hem. Så ja finns typ inget mer att berätta. Just nu så skriver jag i dig men det var nog allt, så ska jag sova men så ses vi!<3 Hejdå!
Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare<;3
Ja då tänkte jag berätta om min dag idag så vi börjar med att jag vaknar så där vid halv nio sen går jag och äter frukost, ja vi skippar själva morgonen vi går bara rak på sak. Jo jag frågar min kusin om hon vill va och det ville hon gärna:-D så jag vi gick till bara badet och bada men när vi börjar närma oss så ser vi ett stort mörkt moln som kommer över bara så vi bara jaha.. Sen när vi va framme så ser vi massa folk gå med solstolar och grejer men vi vinka hejdå till min mamma så hon körde ju iväg. När vi kom in så var det inte så mycket folk kvar så det var ändå lite skönt. När vi har badat i kanske 20 min så börjar det ösregna så jag och bella tar varsin handduk och springer! Vi gick in i omklädningsrummet där det var varmt så jag ringde min mamma så hon fick hämta oss:/ Men nu sover i iallafall över och just nu skriver jag min blogg hon hennes.
Men det var allt så ses vi!
#Delaencokemedgubben


Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare
Igår va jag på bakken och jag är ju en sån som åker allting men det var tydligen inte mina kompisar så jag fick åka några själv:( Min favorit va såklart floum rider (stavning) har faktiskt ingen aning om hur man stavar det. Det läskigaste jag åkte var extreme den var inte så läskig men ändå.. Haha sen åkte vi spöktåget och mina kompisar skrek så jag fick ont i öronen haha men det var allt jag ville säga. jag vet att det inte blev så mycket men jag måste äta frukost nu men ni får bara njuta av bilderna så ses vi hejdå!<3
Likes

Comments

Hejsan alla bloggare/läsare&lt;3
Tänkte berätta lite om den här filmen divergent som vekar så populär. Jo det börja med att jag hade sett trailern på den och så ville jag jätte gärna se den! Sen när den kom ut på bio så var det tydligen 15 års gräns så jag vänta och vänta till slut blev det 11 års gräns så skulle jag och min kompis äntligen se den men när vi ska boka biljetter så står det att det är 15 års gräns som man bara bestäm er nån gång!!! Fast till slut för inte några dagar så kom den ut på swefilmer fast det hade ju varit en annan upplevelse att se dem på bio:/


Om film
en
Om själva filmen så är det den bästa filmen jag har sett på länge så därför har jag sett den två ggr hehe .. Älskar musiken i filmen och kärleken och bara allt så filmen får 10/10
Det var allt jag ville så ses vi hejdå!<(3


Likes

Comments

Hej alla bloggare/läsare :-)
Dag ett
Tänkte berätta om min Danmark resa!
Först körde vi till hotellet och hitta vårt rum som var jätte fint men det vandrarhemmet vi va på förra året var bättre. Men annars var det helt ok. Efter det så skulle vi gå och äta men det var typ dött över hela torget men vi hitta en bar där vi åt och så:-)

Dag två
Dag två handla mest om min bror för vi fick titta på hans tråkiga matcher:/ sen åt vi på samma ställe sen finns det inte mkt mer att berätta om dag två.

Sista dagen
Sista dagen handla också om Simons matcher fast dom kom till final och vann så det var väll bra för dom men sen åkte vi hem men innan vi åkte hem gick vi till stranden och bada och sånt men det var väll all jag ville säga så ses vi hejdå!:-)

Likes

Comments