Hei folkens!

Nå er det en stund siden jeg har skrevet et innlegg, men her er jeg, tilbake med et nytt et, et innlegg om the one and only Anastasia Beverlyhills Brow Definer! Helt ærlig så trodde jeg at alt som hadde med Anastasia Beverlyhills øyebrynsprodukter kun var oppskrytt, men jeg må si at dette produktet er noe av det beste jeg har prøvd! Helt fantastisk.

Med anbefaling av selger i butikk så gikk jeg for Brow Definer, istedet for Brow Wiz og Dip Brow. Han mente at Brow Definer var lettere å jobbe med, mer presis og ved feil så var det enklere å bare børste det bort med øyebrynsbørsten som følger med. Jeg kjøpte den i fargen Taupe.

Produktet er enkelt å jobbe med, og hjelper virkerlig til med å bygge opp fargen. Brow Definer er litt tykkere enn Brow Wiz, og har en rektangel form som gjør det lettere å jobbe med. Det jeg også liker med den er at produktet er hardt, og ikke mykt slik at det bare smører seg overalt. Etter påføring så ser øyebrynene helt naturlige ut. De har 10 utrolige farger i kolleksjonen for å matche alle type hårfarger. Her er fargene: Blonde, Taupe, Soft Brown, Medium Brown, Caramel, Auburn, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite. ​På hjemmesiden deres kan du se swatches av fargene: HER .

Jeg er superfornøyd og elsker den! Jeg kjøpte min hos Douglas på Majorstua. Kan også kjøpes på Kicks og på nett.

Hva er din favoritt øyebrynsprodukt?

Takk for at du leste. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hei!

Disse produktene lukter helt fantastisk! Skrubbe og deretter vaske med dusjsåpen etterlater huden utrolig myk, deilig og etterlater en deilig lukt i kroppen lenge etter dusjen. Skrubben er min andre pakning, og dusjsåpen er det første gang jeg bruker, men heller ikke siste gang for å si det sånn. Og spesielt da denne serien lukter helt fantastisk. Jeg har også duftlyset i denne serien som lukter like magisk som produktene. Elsker det. Nå må jeg bare gå til innkjøp av restene av serien.

Likes

Comments

Review | MAC matte Velvet Teddy lipstick.

🇳🇴: Hei folkens!

I dag vil jeg snakke om denne vakre leppestiften fra MAC, min absolutt favoritt go to leppestift. Pakningen er enkel, samtidig classy. Det er den perfekte lyse brune fargen, med et snev av rød undertone. Den er veldig pigmentert, så med bare et lag så er du definitivt good to go.
For beste resultat skrubb alltid leppene dine før du tar på leppestift.

🇺🇸: Hi guys!

Today I wanna talk about this beautiful lipstick by MAC, my absolute favorite go to lipstick. The packaging of the lipstick is simple, yet classy. It's thye perfect light brown color, with a red undertone to it. It's really pigmented, so with just one layer you're definitely good to go. However for best results always scrub your lips before applying. 

What is your favorite MAC lipstick?

Thank you for reading

Likes

Comments

🇳🇴: Hei alle sammen!

I dag skal jeg snakke om denne fine oljen. Denne er absolutt en av mine favoritt oljer! Jeg kjøpte den først for strekkmerker som eventuelt skulle dukke opp under/etter svangerskapet (noe jeg heldigvis slapp unna!), så nå bruker jeg den som natt serum og under BB cream/foundation når jeg sminker meg, og jeg må si at jeg ELSKER DEN!

🇺🇸: Hi everyone!

Today I'm going to talk about this beautiful oil. This is absolutely one of my favorite oils! At first I bought it for any stretch marks that would appear under my pregnancy (which I luckily got away with!), so now I only use it as a night serum, and/or under my BB cream/foundation when I do my makeup, and I must say that I LOVE IT!

🇳🇴: Alle de gamle acne arrene går sakte men sikkert bort, den absorberes raskt inn i huden, den etterlater huden ganske hydrert og sunn neste morgen.

Og la oss snakke om den fantastiske prisen: kr. 48,- ($ 5.76)! Jeg kjøpte min fra iHerb. 

Hva er din favoritt olje?

Takk for at du leste 

🇺🇸: All the old acne scars slowly fades away, it absorbs into the skin quickly, it leaves my skin feeling really hydrated and healthy the next morning. 


And let's talk about the price for this beautiful oil, the amazing price of kr. 48,- ($ 5.76). I bought mine from iHerb. 

What is your favorite oil?

Thank you for reading 

Likes

Comments

🇳🇴:

Hei! Jeg har alltid elsket mascara. Det er min nummer én i sminkevesken min, den eneste som vil vekke mine øyne til live og få dem til å se mer våkne ut. Så for meg, en god mascara er et must! Den må gi god lengde, volum og den må være SVART! Jeg har prøvd mange mascara, både de billige og de litt dyrere og jeg må si at denne her er min absolutt favoritt. Jeg har hørt så mye bra om den og måtte bare prøve, til tross for at jeg ikke hadde høye forhåpninger når jeg kjøpte den og trodde den var hyped up. Oh, jeg tok så feil.

🇺🇸:

Hi! I have always loved mascara. Thats my number one in my makeup bag, the one and only that will bring tired eyes up to life and look more awake. So for me, a good mascara is a must! It has to give length, have lots of volume and it has to be BLACK. I have tried many mascaras, both drugstore and high-end and I must say that this one is my all time favorite. I heard so much good about this that I had to give it a try. Although I didn't have high hopes when I first purchased it and thought that it was just hyped up. Oh, I was so wrong.
🇳🇴:

Jeg elsker at børsten har en liten bøy som passer perfekt til mine øyevipper, børsten får med seg hver og en øyevippe og gir dem en fin lengde og volum. Jeg så en stor forskjell bare etter ett strøk med mascara. Det er enkelt å påføre, den holder seg hele dagen og øyevippene blir ikke klumpete og klistrete. Og den beste delen er at del er billig! ELSKER DET!

Jeg kjøpte min fra H&M for kr. 139,-, men du kan finne billigere på nett, f. eksempel; www.blivakker.no (ingen fraktkostnader innenfor Norge).

​Hva er din favoritt mascara?

Takk for at du leste

🇺🇸: 

I love that the brush has a little curve that fits perfectly to my eyelashes, the brush picks up each and every eyelash and beautifully gives them length and volume. I saw a big difference just after one coat. It's easy to apply, it stays on all day and the eyelashes doesn't get sticky and bulky. And the best part; it's a drugstore mascara, it's cheap. LOVE IT!

I bought mine from H&M for kr. 139,-, but you can find it cheaper online at for example; www.blivakker.no (no shipping cost within Norway).

What is your favorite mascara?

Thank you for reading♡

Love, Hanae

Likes

Comments