​foto: Nathalie Ericson

Aah jag är så taggad på att åka och rida idag! Lina kommer nämligen ut för att hjälpa oss lite och det ska bli så härligt att få ögon på sig. Dessutom kommer Jennifer och rider runt samma tid så jag ser verkligen fram emot min kväll i stallet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pappa tog den här bilden igår och den visar ingen direkt flashig och häftig del av passet, men jag gillar den. Jag tycker den visar en härlig framridningstrav med lång hals men kort rygg och rund och härlig form. Det är precis såhär jag alltid vill att hon ska börja passen. En frisk trav med bakbenen på plats och en mjuk kontakt fram i handen. Då har jag, enligt mig ett bra utgångsläge.

Likes

Comments

​foto: Nathalie Ericson

Vita byxor, vita lindor. Stiligt värre och det kan det väl få vara på programridning, vilket vi var iväg på igår. Endast för att träna på att tävla och lägga en fin grund för framtiden med bra upplevelser.

Egentligen så borde vi väl stanna hemma ett tag till med tanke på att istadigheten vi kommit igenom är borta men den ligger lite under ytan. Hon checkar lixom lite fortfarande om det funkar att grina åt skänkeln och det gör det ju inte. Detta ledde till en liten diskussion inne på banan men å andra sidan var det inte så dumt heller eftersom jag då kunde förklara att det aldrig är okej, inte på tävling heller.

Så, summan av kardemumman; pissiga procent men en bra upplevelse att ha i bagaget inför framtiden vilket är sååå viktigt.

Likes

Comments

Vad jag tycker om henne, min prinsessa.

Likes

Comments

Waaah, redan fredag?! Denna veckan har verkligen gått fort. Jag som trodde jag skulle vara ledig fram till idag fick jobba måndag - onsdag också så uppdateringen har varit sådär.

Jag har avslutat fredagen med att jogga Chilli ute på hårt underlag. Det är nyttigt ibland. Hon kändes i alla fall toppen när hon slappnade av och det ska bli kul att rida henne imorgon. Då är det bommar som gäller för det tycker hon är roligt och så har jag antagligen en go och nöjd märr på söndagens programridning. Man får ju klappa dem lite medhårs..

Nu ska jag ha en lugn fredagskväll med lite popcorn och sen sova eftersom jag jobbar imorgon!

Likes

Comments

Första dagen på dagis efter en extremt stressig morgon så vill jag bara åka till min prinsessa och andas häst. Mamma ska hoppa henne idag så mina knäveck slipper de nya stövlarna idag och tackar för det för satan vad ont jag har.

Likes

Comments

Vilken helg det blev. Fredagen gick verkligen i ett och lördagen likaså eftersom jag jobbade på dagen och sen skulle jag göra mig iordning och ner till stan för utgång med tjejerna. Igår mådde jag därför inte toppen efter en kväll med alkohol och alldeles för lite sömn så när söndagens to do's var gjorda, vilket innefattade stallmöte och söndagsmiddag hos morfar, låg jag rätt utslagen i sängen.

Idag har jag dock en lugn dag och dagens enda happening är att Lina kommer och rider Chilli ikväll vilket ska bli jätteskönt.

Hörs senare!

Likes

Comments

Så äntligen fick jag mina nya stövlar efter en himla tid... I april beställde jag första gången eftersom det började bli smått panik så ni fattar ju hur länge jag har kämpat med att hålla ihop mina gamla.

Just nu håller jag på att gå in dem hemma för att veck och sånt ska bli finare än om man rider i dem på en gång. Dessutom ska jag på programridning på söndag så då måste dem verkligen vara ridbara. Haha!

Likes

Comments

Gud vad roligt det var att hoppa i onsdags! Hon skötte sig verkligen kanon och jag tyckte jag red riktigt bra.

Jag får skriva mer om det ikväll och gårdagens dressyrträning för nu är det full rulle som gäller. Jobb 8-12, jogging av Chilli och sen ner till Kungsbacka och hämta mina stövlar och sen tillbaka upp och hämta mamma på jobbet. Tjoho. Ingen lugn fredag här inte!

Likes

Comments

Idag ska jag och Loppan hitta på något roligt! Vi ska nämligen hoppa hinder. Det har jag nog inte gjort på 2 år så det ska bli spännande. Jag hoppas det går bra! Men det gör det nog. Det hade ju vart så bra om jag kunde börja hoppa regelbundet igen om jag nu vill gå någon utbildning eftersom det typ alltid är hoppning i intagningsproven.

Nä, nu ska vi åka! Skriver senare hur det har gått.

Likes

Comments