Hamngatan 12, Jul 2017

En ny leverantör hos oss på Hamngatan 12 är det svenska märket Strömshaga! Nu i veckan fick vi en leverans med jättefina produkter, bland annat lite smått och gott till julstöket. Kolla bara in den helt magiska plåtburken med rött lock! Fyll den med gott och ge bort till någon du tycker om!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hamngatan 12, Jul 2017, Cult Design

Vilken mysig tid på året det är nu, håller ni med? Vi får dagligen leveranser med julnyheter vilket gör att vi längtar lite extra mycket till advent. En leverantör som alltid har superfina julprodukter är Cult Design! Årets tomtar och grisar har redan fått följa med hem till många av er - och det är lätt att förstå! Titta bara på dessa bilder:

Visst är de ljuvliga? Alla produkter från Cult Design hittar du både i butik och webshop. Klicka här för att hitta dem online.

Likes

Comments

Hamngatan 12
Hej!

Kul att du hittade hit! Jag som knåpar ihop det här inlägget heter Ebba, jobbar på Hamngatan 12 och är mest troligt den som kommer sitta bakom tangenterna på den här sidan. Det blir kul!

Hamngatan 12 är en inredningsbutik som du hittar i Östersund! Hos oss finns märken som Mateus, ERNST, Edblad, Odd Molly och många fler. Du kan se de flesta här i vår webbshop - men några godbitar finns endast i fysiska butiken!

Jag måste erkänna att den här bloggen är ett litet infall som jag fick nu på kvällskvisten men tror det kan bli bra ändå! Jag gillar att skriva och förhoppningsvis har vi ett gäng härliga kunder som gillar att läsa om vad vi pysslar med på dagarna! Dels vad som händer i butiken men jag tänker också att det kan vara kul att se hur det går till på inköp och andra äventyr vi sticker iväg på! Du kan väl klicka på gillaknappen om du tycker det låter skoj?

Längre fram tänkte jag att ni skulle få en kortare presentation av oss som jobbar på Hamngatan så ni får se hur vi ser ut! Är du nyfiken och vill veta NU så finns ett gäng goa presentationsvideos på vår Youtube-kanal.

Tror detta får räcka för idag! Har du något önskemål om vad du vill läsa om så får du väldigt gärna lämna en kommentar 💕 Ha en fortsatt fin kväll - och varmt välkommen hit!

Likes

Comments