Heisann!

Guri, hvor deilig det skal bli med vinterferie nå! Sitter å ser på bilder fra hytteturen for noen helger siden, og kan nesten ikke vente med ferie. Det blir mye jobbing med prosjekt, men heldigvis veldig stille på jobbe(da vi pusser opp!). Vi åpner 1.mars, om jeg ikke tar feil, og da er hele butikken pusset opp, ny og FRESH! Vet også at vi skal ha noen rabatter på åpningsdagen, litt usikker på hvor mye, men dere må komme innom å se! Følg @Bianconordre i mellomtiden ;) Jeg gleder meg veldig til å se hvordan resultatet blir!

Slenger med noen bilder fra hytteturen som en slags teaser for ferie! Satser på at det blir noen like fine skiturer i ferien!


Flere som gleder seg til ferie nå?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

I dag ligger jeg syk hjemme og prøver å skrive noe på en RLE oppgave jeg holder på med, og da sjekker vi jo seff ut om det er noe nyttig på youtube. Da blir man liggende da, nesten umulig å få til noe produktivt når det dukker opp noe spennende i side menyen. Jeg bruker mye tid på youtube. Enten det er skolerelatert eller bare for gøy, så bruker jeg mye tid på det. Tenkte jeg skulle dele noen all time favorites med dere <3

Er det noe jeg bruker mye tid på, så er det å se compilations av gamle vines. Mulig jeg har sykt dårlig humor, men dette er virkelig moro å se på.

WORTH IT, videoene er uten tvil worth it! Digger disse boysa, og maten ser så chill ut. Om du ligger hjemme om kvelden etter butikken har stengt, og bare har lyst til å pine deg selv, er dette noe jeg virkelig anbefaler. Det er ganske sjokkerende hva som kan kjøpes for penger altså! Tips: De har også en serie med med type livsstil i samme type konsept som også anbefales ;)

73 questions! Digger spesielt denne med Selena Gomez. Hun er så vakker, men jeg digger også huset hennes. Gjett om jeg har prøvd å gjenskape det på sims a?(disclaimer, jeg har ikke lyktes riktig enda..). Videoene er uansett verdt å ta en titt på!

Hahaha, nå dere! Dette har jeg sett på lenge, og jeg føler meg så gammel når folka fra Teens React går over til Adults React. Ellers syns jeg de generelt sett tar opp aktuelle temaer som det er viktig å reflektere over. Liker spesielt denne videoen, som er sinnsykt throwback!

Likes

Comments

Tirsdager er uten tvil favoritt dagen min! For uten om fredag altså. Starter dagen rolig med rettslære og historie, før jeg stikker på trening. Jeg trener som regel i byen, siden jeg ikke er så stor fan av å trene på 3T Melhus, da jeg alltid møter på noen jeg kjenner. Kanskje det bare er meg, men det er noe med å møte bekjente på trening, svett og tomatrød i ansiktet. Uansett, nok om det.

Vanligvis pleier jeg å jobbe på ettermiddagen på tirsdager, meeen siden vi pusser opp hadde jeg fri i dag! Så i dag har jeg vært på en liten handlerunde med mamma. Det er så deilig med slike ettermiddager med mamma. Er det noe jeg anbefaler så er det å handle på ukedager, helst ikke lørdager. Det er mye hyggeligere når det er litt roligere i butikkene, syns jeg i hvertfall.

Likes

Comments

Først og fremst vil jeg bare si at dette kan bli kleint.

Jeg har hatt blogg før, men jeg vil ikke si at det har vært noe suksess. På tross av dette, så tenkte jeg å ta opp bloggingen igjen. Så får vi se hvor lenge dette varer.

Litt kort om meg, før vi starter dette bloggeventyret. Jeg er ei jente på 18, snart 19 år, fra Trondheim(nærmere bestemt Melhus), som går siste året på videregående. Til høsten er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre. Nå tenker jeg nesten litt sånn at det som skjer, det skjer. Med all snakkingen rundt studier, folkehøyskoler og fremtidsplaner er det fort å bli både forvirret og stresset. Jeg har vell kommet til det punktet der jeg bare gir litt faen, og satser på at jeg finner på noe kult til slutt.

Dette blir fett! Vi satser uansett på det ;)

Likes

Comments

Instagram@2njeclauham