Fiahammarberg @fiahammarberg

Instagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarberg

Söndag hemma

I och med att jag bara blev sämre och sämre igår så sjukskrev jag mig idag ifrån jobbet. Gör det sällan och självklart landade det på en söndag när man har så fruktansvärt bra ob.. aja nu gick hälsan före.

Det är svårt att ligga hemma och vila när man är så rastlös som jag är.. jag har försökt vila och sova men jag tycker det är så vansinnigt tråkigt. Jag har tvättat lite hästgrejer och hängt tvätten samt gått ut med soppen och tittat på när katterna lekt. Det är allt jag gjort idag. Kroppen känns lite smått piggare idag men jag blir så sjukt andfådd bara jag gör minsta lilla, tex lyfter något.

Planen var att jag skulle ha tränat hästarna tillsammans med mamma idag (efter jobbet) men hon fick träna själv istället och det hade gått jätte bra. Hästarna hade varit riktigt fina. Så tacksam för lilla mamma.

Maja har åkt hem och nu kommer hon sova i en vecka, lovar jag!

Gillar

Kommentarer