Fiahammarberg @fiahammarberg

Instagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarberg

Mitt måste i bilen

Äntligen kom jag och mamma ut på en tur tillsammans med hästarna. Det blev ganska lugnt då dom haft många dagar ledigt och det var minus grader och hårt i backen. Ems var ju laddad till tusen och tyckte att det var en super tråkig ridtur med för långsamt tempo, ett positivt bemötande i alla fall efter ledighet tycker jag. Hamlet var inte lika pigg, han tyckte väl att det mest var kallt och ville gå in och äta mat skulle jag tro. Men det var mysigt att komma ut i alla fall.

Jag har jobbat och när jag kom hem idag efter en vecka boende i edsbro hos mina föräldrar så kunde jag äntligen fylla och pynta bilen med allt man kan tänkas ha i en bil. Jag ÄLSKAR att fylla den med allt. Allt möjligt så som; hörlurar, sax, tamponger, filt, Ipren, plåster, hårsnoddar, paraply osv osv.. men en viktig sak. Som jag kört utan någon dag och kan bli lite nojig över om den inte är i bilen, så är det min tur-nalle. Den lille rackarn som varit med mig sedan dag ett med bil och körkort. Jag vill tro att den medför tur. Min löjliga grej som är viktig för mig. Men jag lovar, det är inget jag tar med mig utan han bor i min bil jämt.

Och självklart kom fuskpälsen på, sätet är inte det bekvämaste så lite skönt kan den ju få bli åtminstone.

Imorgon är det fredag och alla hjärtans dag, det blir lite jobb och sedan begravning. Men jag hoppas att kvällen kan få bjuda på något gott där hemma med min sambo.

Gillar

Kommentarer