Fiahammarberg @fiahammarberg

Instagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarberg

Insnöad

Idag vaknade vi upp i en iglo. Der kom väldigt mycket snö under natten och vi fick ploga oss ut ifrån huset, det är närmre 40-50cm snö.

Vi gick upp kring 09:00 och åt en god mannagryns frukost och myste framför tv:en. Jag tog sedan tag i gästhuset. Jag sålda av två sängar av tre förra helgen så nu var planen att möblera om och göra ett rum till två. Alltså dela av rummet med hjälp av en garderob och en Ikea hylla, samt att jag hängde upp lite längder emellan för att göra det lite finare och mysigare. Och jag blev riktigt nöjd, det blev verkligen bra!

13:00 skulle jag åka till stallet och rida en mysig vintertur med mamma men jag kom tyvärr inte längre än 10meter ifrån huset.. grusvägen var oplogad och det låg 40cm snö samt is under på vägen.. De plogade inte vägen här fören 18:30 så jag kom aldrig till stallet idag. Mamma lyckades ta sig dit och red ut på bägge hästarna själv. Vad skulle jag göra utan lilla mamma❤️

Istället gjorde jag klart gästhuset, dammsög huset, möblerade om lite, tvättade och bakade en choklad-sockerkaka. Så jag fick en riktigt riktigt bra dag ändå!

Helgen har varit en riktigt härlig och avkopplande helg.

Min snygga avskärmande vägg i gästhuset👆🏻😎

Gillar

Kommentarer