Fiahammarberg @fiahammarberg

Instagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarberg

Goshelg

Tänk att jag förut alltid jobbade helg, obekväma tider och röda dagar samt högtider. Kan inte förstå att jag stod ut med det i 5år. För jag skulle aldrig igen vilja jobba så, jag älskar mitt jobb idag och att bara jobba måndag-fredag är en dröm. Känns som jag är ledig jämt och jag tycker faktiskt inte att helgerna går fort heller, trivs så himla bra.

Under den här helgen har jag hopptränat på lördagen tillsammans med Marlene och hennes häst. Ett riktigt bra pass med kryss/sockerbitar på linje, studs och dogleg. Jätte kul träning och Ems kändes fantastisk!!

På söndagen blev det en lugnare joggingrunda med en väldigt gosig och loj Ems. Jag lovar att jag stod och bara gosade med honom i stallet i typ en timme. Bara bara gos, älskar att gosa och extra underbart när man har tid och det gillar han.

Nu är det dock glappskor på nästan alla hovar så därför blev det lugnt på söndagen och ikväll (måndag) kommer Hovis, tidigarelagd, han skulle egentligen komma på torsdag men lite kris nu.
Ska försöka longera honom innan han kommer om jag hinner.

Gillar

Kommentarer