Fiahammarberg @fiahammarberg

Instagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarbergInstagram fiahammarberg

Böhling träning och spark

Jag missade verkligen att skriva om att jag var på en Böhling träning i fredags 26 april 😂😅
Jag åkte dit med Hamlet och tog med mig Fredrik som sällskap, ovanligt men roligt. Hamlet skötte sig jätte bra och träningen hjälpte oss under tävlingen som var två dagar efter. Vi fick till det där lilla extra. Vi tränade mycket tempo, övergångar och att släppa knäna precis som tidigare träning.

Dock skedde det en liten olycka när jag lastade in Hamlet innan träningen. Han gick in snällt som vanligt men så skulle jag peta in hans bakben lite bakifrån sett så jag touchade det med pekfingret och han var inte beredd och trodde förmodligen att han fick ett bett eller annat så han reageraden genom att sparka rakt bak.. där stod jag.. Hamlet trodde förmodligen att dörren var stängd bakom honom. Hur som helst så stod jag precis bakom (smart som man är) och fick ta emot sparken med mitt lår. Ett hästskomärke senare och blå men det var bara att bita ihop och rida träningen ändå.

Sånt som händer

Hamlet är ju söt i alla fall även Fredrik såklart
Även killar passar i lila 😉😍

Gillar

Kommentarer