​Kender du følelsen af at være træt, nedtrykt eller føle at du vil sove dagen lang. Det er et af de mange symptomer på at være “vinterdeprimeret”. Kulden og mørket er ikke det værste ved vinteren, at være umotiveret eller bare vil gennem sin dag er langt værre. Vi kender selv følelsen af at være nedtrykt og træt hver vinter uden at gøre noget ved det. Vi vil komme med vores råd til hvordan vi selv og du kommer igennem vinteren uden vinterdepression eller vintertræthed.


Makeover

Ordet makeover kæder man sikkert med makeup og alverdens pigesager, men det vi faktisk mener med et makeover er at ændre stil eller rutine. Tag farverig tøj eller noget du normalt ikke ville gøre i vinteren. Du kan også ændre lidt på din hverdags rutine, gå i bad om morgen i stedet for om aften eller omvendt. Små ændringer kan også være med til at ændre dit humør.


Forkælelse

Ja, igen vil man sikkert forbinde ordet ‘’forkælelse’’ med at man skal bruge mange penge, men her mener vi blot, at man f.eks. kan aftale med ens veninder at man skal holde hyggeaften, hvor man ser en god serie eller bare taler om alt mellem himmel og jord og spise æbleskiver og drikke kakao. Et program vi helt sikkert kan anbefale er ‘pigerne’, som kører i øjeblikket på TV zulu hver tirsdag. Ellers kan man også holde noget hygge med ens søskende eller tage ud og spise med dem.


Snart juleferie/ Jul og det nye år

Til alle dem, som holder jul er optakten altid det bedste, og til alle dem som ikke holder jul, nærmere juleferien sig. Julen og juleferien er noget man glæder sig til i de kolde måneder, og glæden får humøret til at stige og glemme vinterdepression. 2017 har måske været et knap så godt år for nogen, men hey! 2018 er lige rundt om hjørnet. Altid tænk på de gode ting der nærmere sig, og hold humøret oppe.Must eat

Æbleskiver

Kakao/Te

Pebernødder

Julesmåkager

Mandariner

Risalamande/Risengrød


Vi håber, at I nød det her indlæg. Det er et anderledes indlæg, men vi følte, at indlægget har relevans for den her kolde årstid. Hvis der er nogle ting, som I mener, at vi har glemt at nævne er I meget velkomne til at skrive dem nedenunder.


Knus

Hamda og Anonymous


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Musik er livet. Vi hører det i badet, til morgenmad, endda mens vi laver lektier. Musik gør bare alt bedre, det derfor vi meget gerne vil dele vores lit playlist med jer. Alt fra rap til de nyeste pop hits. Vores musik ændrer sig selvfølgelig hele tiden, og det derfor vi vil dele det vi pt hører mest af.

Vores lit sange er en blanding af forskellige musikgenrer og kunstner

 1. NSG ft Geko - Yo Darlin
 2. Migo, Nicki Minaj, Cardi B - MotorSport
 3. Lil Pump - Gucci Gang
 4. 21 Savage, Offset, Metro Boomin, Travis Scoot - Ghostface Killers
 5. Dave East, Chris Brown - Perfect
 6. Ty Dolla Sign, Yg - Ex
 7. Chris Brown, Yo Gotti, A Boogie Wit da Hoodie, Kodak Black - Pills & Automobiles
 8. A Boogie Wit da Hoodie - Say A
 9. Not3s- Aladdin.
 10. Yxng Bane - Rihanna
 11. Lucas Cole - I just wanna
 12. Chris Brown, Future, Young Thung - High End
 13. J Hus - Free Up
 14. Kojo Funds - Warning
 15. Lotto Boyzz - Facetime me
 16. Cardi B - Bodak Yellow
 17. DJ Mustard, Ty Dolla Sign - Lil baby
 18. DJ Mustard - Want her
 19. Young T & Bugsey - 4x4
 20. Bryson Tiller - Run Me Dry
 21. Jacob Banks - Monster
 22. Quavo - 200 000
 23. Chris Brown - I see you
 24. G-Eazy, Asap rocky, Cardi B - No Limit
 25. Node - Indifferent
 26. French Motana -Tip Toe

Giv gerne et lyt til en af de lit sange og skriv meget gerne jeres faves down below, så vi kan få et indblik i jeres valg af hits.

Likes

Comments

Kender I følelsen af, at man holder alt inde og man ikke tør, at udtrykke sine følelser? Dette er en helt normal følelse. Vi er netop mennesker, og mennesker har det med at gemme sine holdninger og hele tiden sammenligne sig selv med andre. Hvorfor bliver jeg ikke inviteret? Er der noget galt med mig? Vi tror, at I næsten alle har haft den følelse på et tidspunkt i jeres liv. Men hvad skal man mon gøre?


Flere unge sidder bagerst i timerne eller løber efter de “seje” fordi de ikke ved hvordan man skal være sig selv. Dette er et stort problem, som vi bliver nødt til at løse! Men hvornår får man den her følelse? Nogle mennesker kan nikke genkendende fordi, at de har oplevet det under et skoleskift eller pga. at de er begyndt på en erhvervsuddannelse, gym eller en 10 klasse. I starten vil man lægge mærke, de her store kulturændringer og man vil nærmeste blive helt immun over for ændringer. Man begynder, at forudsige fremtiden, og man føler, at man overhovedet ikke kan være sammen med sin nye omgivelser i fremtiden. Man begynder mere at kigge på forskellene i stedet for lighederne mellem ens nye venner, og her opstår problemet ifølge os. Vi mener, at der skal en mentalitetsændring til, men hvordan? Det er svært at sige. Igen er vi ligesom dig kære læser, vi kan også nogle gange være forvirret, men vi tror, at man ikke skal begynde at sammenligne sig selv med sine omgivelser. Forestil dig, at du og din veninde er begyndt på to vidt forskellige steder, og din veninde bliver ved med at sige, at det er super fedt på hendes nye skole. Man begynder at blive mere usikker omkring ens valg. Men i sidste ende, kan forskellen skyldes, at din veninde måske er mere åben i stedet for at være så pessimistisk.


Vi mener, at den bedste måde at være sig selv på er at være anderledes. Bare fordi de 20 andre piger har blond hår og lala berlin taske betyder det ikke at du også skal have det. Det er kedeligt at være ens og ligne hinanden. Vi lever i 2017, hvor cardi b er the shit, og at dabbe er det nyeste nye. Det er netop det fedeste at være anderledes. Det er det man husker en for, man husker ikke en for at have nike air max 97 eller en lækker gucci taske, men for at være dig selv.

Det her er bare vores rodet holdninger, og det er ikke ens betydning med om det er rigtigt. Husk igen det er op til dig selv, men prøv at kigge en gang til i spejlet imorgen og spørg om du er dig selv. Hvad synes I? Vil I gerne have flere af de her rodet tanker? Hvis I har nogle fede ideer til indlæg, er I meget velkomne til at skrive en kommentar.


Knus Hamda og anonymous


Likes

Comments