Hejsan!

Idag är jag trött men glad och vet ni? Det är den bästa känslan man kan ha! Att vara glad betyder faktiskt mer än vad man tror. Man orkar mer, man är lycklig och man ser saker från en positivt håll.

I morgon ska jag till Smultronstället med ma babe Ida! :D

(hehe glass <3)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Har just nu semester, vilket är underbart! Hinner med lite mer av det vardagliga då. Struntsaker som har samlats på en hög som t.ex. att föra över kamerabilder osv. Sen hinner man träffa de nära och kära som varit lite svårt att hitta tid till <3 (dock har alla semester på olika tider så det är lite dåligt…)

Hoppas ni alla hade en fin midsommar, för det hade jag trots regn :)

(Bakade bl.a. denna midsommartårta då) Likes

Comments

Hallå!

Sitter just nu och uppdatera mina elevers matriser, vilket är skittrist då det är fint väder ute….

Igår var jag och sprang vårruset och det var hur kul som helst! Vill anmäla mig till massa fler lopp just nu! Ska nog ta och kika på några snart (så fort jag är klar) för man får en så himla skön känsla när man springer där och folk hejar och man har musik i öronen <3 Underbart! <3 Fick ju även en medalj att skryta med också, så gott folk ut och anmäl er till lopp! Man kan springa, hoppa, gå eller hjula om man så vill! Gör det! :D

I kväll är det dansföreställning, vår alldeles egna! Känns jättespännande!

Kram (Det började spöregna efter att vi kom i mål ;) ) 

Likes

Comments

Idag springer jag bara runt, har haft lektioner, gymmat med Felicia, ätit lunch med Elin, sprungit runt med ärenden på stan samt har jag sista lektionen nu innan jag ska vidare till andra arbetet. Så efter 8 i kväll är jag relativt ledig, så ska förhoppningsvis baka lite och fixa lite småsaker. Eftersom klockan ringer 05.30 i morgon ;) 

Tagga springa i morgon! 

Kram 

Likes

Comments

​Äntligen är det fredag och jag har jobbat klart mina två jobbpass, så sitter nu i soffan och bara njuter av ett par jordgubbar.  Imorgon är det dans på schemat som gäller med föreställning, ska bli jättekul, är astaggad!!! Sen blir det lite jobb för att sedan umgås med syskona på kvällen. Får även lite sovmorgon imorgon, så dagen ser fin ut! 

Kram 

Likes

Comments

Hejsan! 

Jag älskar att baka! Det är jättekul och blir oftast gott. Brukar baka allt från tårtor till småkakor. Igår bakade jag t.ex. m&m:s snittar med en cookiedeg, tog med dem till jobbet idag och de blev väldigt uppskattade. Ett litet tips till er som vill ha något att äta denna soliga dag :D 

Hörs! 


Likes

Comments

Hejsan!

Valborg denna afton! Betyder god mat på restaurang med vänner, se en majbrasa för att sen avsluta med att gå ut. Låter som en väldigt bra kväll. Nu ska jag jobba på lite mer för att sen vid 1 sticka och träffa Ida då vi ska kika på lite saker ;)

Vi hörs!


Likes

Comments

​Hejsan! Blev ett spontan byte till en annan blogg (typ), i denna ska jag i alla fall försöka vara lite mer aktiv, kanske dock byter stil på inläggen med innehållet, det lär ni märka! I alla fall välkommen till min nya blogg! :D 


Likes

Comments

Då jag haft denna i 4 år!!!!! (inte för att jag har varit aktiv eller nåt hahahahahah) 
Kod för att importera min blogg till Nouw: 8115344717
 
Kram 

Likes

Comments