Hej.

Idag har jag verkligen inte haft en bra bloggdag, har varit deppig och bara känt att allt går emot mig. Jag har både familjeproblem och saknar min man, ingen bra kombo alls. Men som jag skrev ifrån mobilen så var jag på stinsen med min mamma idag, köpte ingenting alls. Jag kollade inte ens. Men ska iväg innan jag åker till Egypten och handla lite till min man och mig och lite presenter.

Idag var det så grått väder, ville bara tillbaka till Egypten idag, kände ingen lust att vara här. Men innan jag åker måste jag fixa med alla papper osv. Väntar på några papper som skall komma sedan åker jag ner i 2 veckor och kommer förhoppningsvis tillbaka med min man. Så det kommer bli spännande.

Jag ska försöka trixa lite med bloggen nu på kvällen, men först ska jag tvätta bort mitt smink, byta om och lägga mig till rätta i sängen. Jag ska komma in med ett inlägg till innan jag sover och presentera mig själv lite mer, det är ju nästan ett måste i en blogg.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma igen, blev en vända på stinsen med mamma. Fick inte med mig något hem varken till mig eller min man, men sådana dagar finns det också. Men när jag kom hem hade jag fått hem minl älskade mascara på posten. Gjorde värsta kapet på Facebook. Brukar annars köpa den i butik för 129:- men fick den för 32:- så känner mig glad. Nu ska jag fixa lite hemma sedan hoppa in i duschen.

hoppas ni haft en super bra dag än så länge

Likes

Comments

Jag kommer dra igång allt mer imorgon, mitt batteri på laptoppen kommer att dö vilken sekund som helst och jag måste verkligen sova. Är helt trött. Jag håller verkligen tummarna på att jag kommer ha tålamod och lust att hålla upp denna blogg, håller tummarna verkligen. 

Imorgon tänkte jag ta tag i designen på bloggen och försöka få den mer personlig. Men sålänge får ni sova så gott. 


Likes

Comments

​Hej. 

Detta kommer bli mitt första inlägg på bloggen som jag valt att kalla mitt halv egyptiska liv. Då kanske ni undrar varför jag gör det. Jo det är nämligen så att jag lever ett halvt egyptiskt liv och ett halvt svenskt liv. Min kära man är egyptier och bor just nu i Egypten. Jag lever som en pendlare, men denna blogg ska handla om våran resa till att leva permanent i Sverige. Så ni kommer att få följa med mig på resor till Egypten, all info om att besöka ambassader osv osv. Och även min vardag. 

Jag ska göra så gott jag kan för att hålla denna blogg uppe nu, kommer säkerligen ta ett tag för mig att få igång den och få den att se snygg ut. Men jag ska göra mitt allra bästa. 

Hoppas ni kikar in här och läser lite och inspereras av mitt halv egyptiska liv. 


Likes

Comments