Semester

{Barnen}Allmänt, Barnen

Åh vad tiden rusar iväg!!
Just nu är vi inne i Augusti, hur galet är inte det?!
Jag är iallafall inne på min andra semestervecka och två återstår.
Hittills har vi varit iväg på små dagsutflykter i bland annat Falkenberg och i Danmark på The Reef.
The Reef var mysigt och killarna var helnöjda men jag och Rasmus trodde att det skulle vara lite större. Vi hade först tänkt stanna över natten men valde att åka hem samma dag. Både jag och Rasmus är nöjda över det valet för två dagar känner vi hade blivit för bra. Vi var ganska nöjda med bad när det var dags att bege sig upp och till duscharna.
Igår tog vi en tripp till Kristianstad och Rasmus mormor i Rasmus nya bil, en Seat cupra. Måste säga att jag är imponerad över bilen. Himla bekväm och rymlig. Sen är väl Rasmus mer nöjd över motor och sånt 😉
Efter det begav vi oss ner mot Helsingborg för att inhandla en barnstol så vi har en extra som vi kan ha hemma och som är smidig att ta med. Nu har vi bara haft en tripp trapp och den packar man ju inte med sig i första taget..
Och när vi ändå var där nere blev det en runda inom XXL för uppladdning inför kommande hockey säsong som drar igång om en vecka ungefär.
Så det blev en heldag i Skåneland igår.

Idag ska jag se om jag kan hitta stövlar till Lucas och skor till Adam så de är redo för skolstart och förskolestart. Sedan i eftermiddag är det 30 årsfest för min morbror.

Gillar

Kommentarer