Nya utmaningar, igen!

{Barnen}Allmänt

De senaste året har bjudit på massor av nya utmaningar. Först en examen, sedan jobb. Efter det en graviditet, en flytt och en liten Adam. Sen massor där emellan.
Nu ska jag bara njuta av att vara mammaledig och av mina tre underbara killar. Sen i april är det dags för mig att börja jobba igen och Rasmus ska vara hemma till augusti.  Men när det är dags för mig att börja jobba så är det dags för ännu lite nya utmaningar. Jag ska nämligen börja ett nytt jobb.
Jag har fått jobb i vallås så nu har jag cykelavstånd.  Känns toppen! Visst kommer jag sakna mina goda kollegor och det känns tråkigt att lämna dem redan. Men nu när vi har lilleman känndes det bättre att jobba närmre hemmet. Adam kommer även att gå på en förskola som ligger en backe upp från mitt jobb (om han nu får plats). De stora killarna går ju i skolan i vallås med så det kommer bli kanon. Så det känns skönt, har även varit på förskolan i vallås som jag skall börja på och det känndes som vi klickade bra på den avdelningen som jag skall vara på. Visst känns det lite pirrigt, man vet ju vad man har men inte vad man får.. Men som sagt så känndes det jättebra när jag var där och att kunna cykla till jobbet blir ju kanon det med.
Sen efter detta får vi väl hoppas att allt lugnar ner sig en del. Det har ju gått i ett de senaste åren, vilket bara har varit positivt men nu känns det som att jag behöver landa lite med.

  • {Barnen}Allmänt

Gillar

Kommentarer