Tjejer är bäst, eller?

Tankar

Idag vill jag bara påminna alla och framförallt rikta mig mot tjejer, var snälla mot varandra. Det är alldeles för mycket hat i denna värld för att vi ska krydda på med ännu mer hat. Du behöver inte älska alla men du ska respektera alla. Respektera att alla är vi olika.
Alla lever med sina problem, vi behöver inte påpeka brister en anser att en annan människa har. Det räcker med skitsnack, det räcker med utstötning och det räcker med rykten. Vad får du ut av det? Vad får du av att såra en annan människa? Spelar ingen roll hur avundsjuk, hur du mår eller vad anledningen nu skulle vara. Det är inte okej att såra någon annan, ännu mindre för att du ska må bra!! Du framstås inte som bättre i någon annans ögon för du pratar dåligt om andra människor. Tyvärr är det vanligt att tjejer är elaka mot andra tjejer. Jag tror helt ärligt inte att jag hade haft de komplex jag hade i unga tonår om det inte vore för tjejerna runtomkring mig. Jag vill få ett stopp på detta nu. Stötta varandra, det behöver vi i denna mansdominerade värld.
Det pratas väldigt mycket om girlpower och det visas mycket på sociala medier. Men visa att ni faktiskt kan ha girlpower även i det dolda. Vi tjejer är ju bäst, eller?

Min fantastiskt vackra syster som alltid alltid alltid stöttar mig och har gjort mig till en bättre kvinna. Hon har lärt mig vara stolt över mig själv och visat att en tjej kan också vara stark. En som hon borde alla ha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229