2019

Minnen

2019 är redan förbi, det har bjudit på en del mindre bra men många fantastiska stunder. I slutändan har det varit ett ganska bra år:

Januari: Det var en månad med mycket skratt, en del fest och mysiga kvällar.

Februari: Snön gjorde det svårt att ta sig fram på cykeln, glad att jag ändå fortfarande står upp. Men det var en mysig månad med god mat och härliga stunder.

Mars: Det blev en hel del fest och en del besök från andra städer!

April: En månad full av glädje, massor av vänner, studentfester, sol och kärlek.

Maj: Värmen slog till ordentligt och jag spenderade mycket tid utomhus, samtidigt som det fortsatte med sommar, fester och vänner som kom på besök!

Juni: Det var dags att lämna Linköping för Eskilstuna över sommaren. Härligt att kunna spendera tiden med min familj och mina vänner, under bland annat midsommar.

Juli: Försökte ta vara på sommaren så gott som jag kunde med vänner, dagsfester och tid med familjen. Hann även med en tripp till Söderhamn som blev en av de bästa minnena som jag tar med mig från 2019.

Augusti: Jag och Martin tog lite extra tid för varandra och åkte iväg en helg för avkoppling. Samtidigt var det dags att säga hejdå till jobbet, mina fantastiska kollegor som gjorde sommarjobbet lite bättre och Eskilstuna för att åka tillbaka till Linköping för en ny termin.

September: Terminens första tenta avklarad och skolan var igång på riktigt. Efter en sommar ifrån varandra hade klassen en hel dag tillsammans med mat och aktiviteter. Hann även bli ett år äldre, kom igång med träningen igen, umgicks med mina vänner och bara njöt av att vara hemma med M.

Oktober: Åkte hem till Eskilstuna en sväng för att ha lite firande, men hann även med en tjejkväll. Månaden fortsatte på som de flesta månader med mys och roligheter. Sedan blev det Martins födelsedag, hurra hurra hurra.

November: Började månaden med halloween, som sedan följdes med Mwuana på scen. Annars blev detta middagarnas månad, det blev många sådana och det gillas. Mamma, Pappa och Mormor kom på besök, då blev det cheesecake och hemmagjord pizza, mums.

December: Julens månad. Försökte oss på adventsbak som blev ett gott skratt, glöggmingel, julafton, juldagen-utgång, julmiddagar. Mellandagarna spenderades i Stockholm för shopping och hemma med vänner. Sedan var det dags för året att ta slut, nyårsafton. Började den sista morgonen hemma hos Wilma med brunch och bubbel och avslutades året hemma hos en kompis, med många fina vänner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg