haha vad bra det gick att komma igång med bloggen igen..

meeen skyller på att det varit sommar, semester och mycket att göra. Nu går ju sommaren mot sitt slut kan man säga, inte mig nå emot. Älskar hösten, det är nog den bästa och mysigaste månaden.

Nu är det även tillbaka till jobb och rutiner, försöka få igång träningen också.

Helgen får 5/5 stjärnor. Var ute i Arboga på Medeltidsdagarna, och vilken kväll de blev. Var först på förfest i Kungsör med massa goingar och sen som sagt till Arboga då. En perfekt fylla och en perfekt kväll som slutade i mycket skratt och konstigheter, styrde även efterfest tydligen dock var jag inte närvarande! Jag och Malin hade det kul med Tarzan istället;-) iallafall, ligger just nu i soffan och har precis ätit en god lunch. Lax, tröttnar aldrig på det. Ska försöka komma iväg till gymmet om en stund sen ikväll ska jag träffa Sofie. Och tillslut väntas ett nattpass på jobbet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Startade som sagt dagen med ett jobbpass, 7-15. Gick bra och fort! Efter det plockade mamma upp mig för en sväng i Västerås. Erikslund var målet och fick med mig tre fina tröjor hem. Riktiga kap! Till middag bjöds det på grillat hemma i gamla stan, så gott! Matkomadeluxe :-) avslutade kvällen med skönt häng bestående utav Sofie, Malin och syster. Nu är det snart dags för sängen och en bra film. På tal om filmer har jag fyra tips som är sevärda!!


1. Tarzan, sågs på bio i veckan. En film som man bara måste se tycker jag, och den var bra. Skarsgårds kropp var ju inte helt fel att vila ögonen på.

2. Me before you, alltså så fin. Grät floder. Skulle vilja läsa boken nu då den ska vara ännu bättre.

3. The forest, en skräckis som faktiskt var en skräckis. Hoppade till flera gånger och en bra handling.

4. The fundamentals of caring, rolig och mysig film.

Älskar verkligen filmer av alla olika genrer, finns inte mycket bättre än när man sett en riktigt bra film!!

Godnatt på er.


Likes

Comments

Tänkte att det var dags att börja blogga igen, mest för min egen skull då det är kul att titta tillbaka och även för att jag har saknat det! Tycker det är kul att hålla på med sånt här, visa vad jag gör, tar kort på allt som mina vänner märker tydligt;-) nej men rolig grej bara. Har precis kommit hem från ett 12h pass från jobbet. Eller inte precis men för två timmar sen. Hann träffa Malin och Hanna ett tag, balkonghäng med en iskall corona. Det var jag värd! Men nu är det dags att krypa ner, jobbet kallar klockan 07. Godnatt!

Likes

Comments