Rykten om mig

Kanske en gång för alla jag förklarar mina rykten? Det går ju såklart inte att rentvå sig själv eller be om förlåtelse för fem öre, det är inte det jag gör eller det jag ber om, utan bara något jag vill ha sagt och för ni som är intresserade av att äntligen läsa, ett stycke text, där jag förklarar vad som har hänt.

Det är nog inte nytt för alla att jag har haft det väldigt tumult under min tonår och innan jag blev den jag är just idag. Jag känner att jag är på en helt annan plats idag och tankesättet är på ett helt annat sätt.
Istället för att ta fel väg i livet, som jag var helt inriktad på när jag var yngre, till hopp och tro och vuxenlivet. Att vara min egen.

Jag tror att alla har känt någon gång i livet att de har haft samma svacka - eller är i samma svacka, av dåliga beslut, dåliga tankebanor och dåliga handlingar. Varesig det är alkohol, droger, brott eller självskadebeteende.

Tjänar jättemycket pengar?
Kanske inte riktigt. Har fått en del arvode, skadestånd (där jag blivit utsatt för brott) och lön, helt enkelt. Arvode för politiker finns att googla. Men mina deklarationspapper håller jag för mig själv!

Problem med kleptomani?
Japp. Det har jag verkligen haft. Dock aldrig i affärer eller butiker. Har dock alltid försökt lämnat tillbaks grejerna, i omklädningsrummet eller i personalrummet. Jag kom någonstans på, att jag hade absolut ingen användning av någon annans saker och såg inget värde i dem, däremot gjorde säkert den andra personen det.
Jag minns att jag ville ha uppmärksamhet, att bli påkommen var drömmen och för att få en adrenalin-kick. Aj, det här kunde jag hanterat bättre och sökt adrenalin på annat håll. Typ hoppa från ett stup.

Crazy-ex girlfriend.
Både ja, och nej. Jag tror att många tjejer har varit här där jag var, och det är mestadels pojkvännen som driver en till rent vansinne.
Jag var med om regelbunden otrohet mot mig under 1 och ett halvt år, och såna ofantligt stora samt ändlösa lögner. Jag skulle inte säga att enbart han klippte av alla mina vänner från mig, utan jag försvarade också honom, när mina vänner konfronterade mig och frågade hur jag stod ut. Så mina vänner lämnade mig.
Samtidigt som han påstod att han aldrig var full när han var med sina kompisar utan han ”lanade” enbart och hur jag fick svara på frågan som ställdes av allt och alla: ”Han sa att ni två har gjort slut i helgen när vi festade hos *mitt exs kompis*, är det sant?”

Andra exet har jag inte så mycket dåligt att säga om överhuvudtaget. Så snäll. Men han visste inte hur han skulle prata med mig, och det var någon gång i förhållandet vi fick en stor glipa mellan varandra. Vi kunde inte prata om känslor eller vardagliga saker. Det var hemskt och som ett långutdraget break up. Jag led och mådde väldigt dåligt.

Så mm, kanske? Jag tror alla känt känslan att man kommer DÖ när man blir dumpad. Been there too. Det kanske drev mig till vansinne. Crazy ex-girlfriend.

Otrogen mot sina pojkvänner?
Alltså verkligen inte. Vet att mycket har florerat kring pojkvän #2, men det är verkligen inte sant. Inte någonstans, och det här är inte ett rykte jag vill ha.

Svår att bli vän med.
Jag tror det. Jag är inte bra på småprat som inte är sakliga faktaargument eller åsikter, varken på att ”make friends”-delen heller. Sen är det inte nytt att jag är reserverad, och pratar gärna inte om djupa eller vardagliga grejer, varken för mina egna vänner som jag har nu. Tycker inte heller om att ta initiativ. Svårt för att behålla vänner också. Vet inte varför.

Elak/inte snäll mot alla.
Varit förr, men är definitivt mer vänlig och lite mer öppensinnad. Jag är inte lika elak som jag ser ut, längre.

Går inte att lita på som vän?
När jag var yngre än 17 år - absolut inte.
Nu? Har jag ingen urge att berätta eller sprida saker längre. Jag har hemligheter själv, som heter duga.

Har inga vänner.
Som ovan, jag har väldigt svårt att bibehålla nära vänner.

Har hållit på med droger.
Nej
. Men tyvärr haft vänner som varit djupt där nere i drogerna, som jag försökt stötta gång på gång och umgicks med ändå. Lärde mig snabbt att jag kan inte få dem att sluta. Däremot kan Mini-Maria och psykiatrin det.

Vad jag gjorde nyårsafton 2016-2017 och vad jag gjorde nyårsafton 2017-2018?
2016-2017, hemma på landet.
2017-2018, i stan och på hamnen.

Kaxig typ?
Taggarna utåt är en tumregel. Men jag har lärt mig att bemöta andra, bättre.

Har haft en svår uppväxt.
Väldigt svår uppväxt
. Den har jag alltid lyckats ljuga om tills jag blivit starkare, äldre och klokare. Ljög lätt om att jag hade si och så, den och det som om jag sjöng en folklig visa.

Hållit på med många killar samtidigt?
Nja. Killar blir kära i mig och jag är antingen:
1. Kär i någon jag inte kommer få
2. Nyss dumpad av killen jag aldrig kommer att få
Typ så. Finns säkert 100 st rykten till, om inte oändligt många. Dessa är dock dem JAG har fått höra till slut. Sen finns de dem ryktena jag valt att inte ta upp, då dem är alldeles för röriga och för stötande, helt enkelt.

Gillar

Kommentarer