Header

Jag fick sommarjobb på Ica maxi, vilket jag är så otroligt glad över! /Många fina kvällar vid hanhalsholmen. / Fina Felicia fyllde äntligen 18.

Många bra kvällar och dagar ute på havet med Jespers båt. / Firade att Stephanie fyllt 18 hemma hos henne med ett gäng fina människor.

Ännu flera dagar ute på havet.

Hade en del myskvällar med mina fina tjejer. / Philip slog till med 18 års fest hemma hos honom.

Dagar ute till havs och mys kvällar med favoriter blev det ännu mera av.

Hängde en del vid Inez pool. / Mathilda och Jennifer fixade 18 års fest med massa härliga människor.

Firade midsommar hemma hos mej med grillning, dans, lekar, alkohol och massa härliga människor.

Sommaren började lida mot sitt slut och både Stina och Louise fyllde 18, vilket självklart firades med två super mysiga middagar.

Min sommar avslutades på absolut bästa sätt. En båtluff till Grekland med tre helt underbara tjejer. En resa som verkligen inte blev som den var tänkt, lite kortare, lite mer speciell men så sjukt jävla bra. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


2014 börjar nu gå mot sitt slut och jag hade tänkt att lägga upp årets höjdpunkter som jag fångat på bild i 3 delar. Här har ni första.

Nästan inga av dessa bilder är utav bra kvalité, men jag känner att det inte gör så mycket i ett sånt här inlägg. Det har sin charm det med. KÄR i alla dessa bilder.

Både Hanna och Vanessa fyllde 18 år i januari, så två mysiga middagar med tjejerna.
Blev en del middagar med en finis också.

I februari var det äntligen min tur att fylla 18. Firades först med en brunch, sedan med mys frukost och middag, samt utgång. / En trip upp till Stockholm med ett gott gäng för att gå på Avicii, en sjukt bra födelsedags present jag fick utav fina Jonas.

En del fika stunder blev det för att börja planera vår Grekland resa och prata om allt mellan himmel och jord, älskar de stunderna med mina favoriter. / Hann med att hets ta mitt efterlängtade körkort också, en sån sjukt bra dag! / Mycket tid till vårt kära UF företag.

Den tredje april blev jag moster till min fina lilla Nathan. / Påskfirande hemma hos Cornelia med ett gäng tjejer.

En del kompisar hann fylla 18 under våren vilket vi firade ordentligt!

Vi åkte på praktik med skolan i två veckor, för vissa tre, till Spanien. Var riktigt skönt att få komma bort i från Sverige ett tag.

Likes

Comments

Under fredagen åkte jag och Cornelia in till Göteborg för att köpa lite julklappar. Hittade inte så jätte mycket men var en mysig dag i regnet.
Efter det träffade jag Rasmus, åkte hem till honom och bakade pepparkakshus.

På lördagen var det dags för jobb, slutade vid nio och då åkte jag direkt hem för mamma hade kalas. Sabine och Nathan sov över här så det var mysigt. 
I går fyllde min fina mamma år, firade henne lite sen åkte jag och jobbade 15-22. 
Idag är det måndag igen, tiden går så sjukt fort!
Har bara varit i skolan och sedan blev det ett väldigt bra pass på gymmet. Nu ska jag fortsätta med plugget hade jag tänkt! ​

Likes

Comments

Hej på er!
Hela dagen i går hade jag fullt upp med skola, jobb o sen ett gympass. Så var riktigt skönt att va ledig i dag. Har hunnit med en lång promenad i kylan, lite plugg o bakat pepparkakor.
Om en stund kommer Rasmus hit så ska vi nog fortsätta med bakandet.
Hoppas alla haft en fin onsdag!


Likes

Comments

Förra veckan så bokade vi äntligen studentresan. Den 11 maj sitter vi på planet till Napa. Längtar ihjäl mej! 
Bokade även summerburst, nu är jag så sjukt taggad för denna våren! ​

Likes

Comments

I onsdags var jag först och fyllde på mina fransar. Sedan träffade jag Sabine och Nathan, vi gick runt och kollade i lite affärer och åt lunch, så mysig dag! Blev även jobb på kvällen.

På fredagen var jag i skolan som vanligt sen åkte jag in till stan och kollade i affärer med Vanessa och Felicia.
På kvällen blev det sen pizza och filmkväll hemma hos Jesper med lite kompisar.

Lördagen bjöd på lite festligheter.
Började hemma hos Vanessa med några tjejer sen drog vi vidare till Trädgårn.

Jag sov hos Cornelia till söndagen, vi tog  sovmorgon och åt god frukost. Sen åkte vi in till Kungsbacka och träffade Inez för lite fika och shopping. 

Detta är vad jag har hittat på de senaste dagarna. ​I dag är det måndag och 1 december, sjukt va fort det går! Jag ska om en stund åka in och gyma samt köpa födelsedags present till mamma innan jag börjar jobbar vid fyra. 

Likes

Comments

Instagram@hallbergsara