Header

Hallo! Inte varit mycket uppdatering här, men har haft fullt upp hela lovet! En kanon brunch med bästa tjejerna, sen även en kanon bra födelsedag, mysig alla hjärtans dag med min prins, födelsedags middag här hos mej & en super bra första utgång!! Det var ungefär höjdpunkterna för mitt lov, klagar inte överhuvudtaget, kanon alltihopa! 
Tackar alla fina människor! Ni ägeeer Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min 18 års daaaaag, wohooo! Helt sjukt!
Började firandet redan igår då jag hade lite brunch, var jättemysigt! O Idag på morgonen fick jag en fin överraskning, Inez & Steppi hade fixat kladdkaka o kom o sjöng, så fina! Så blev en dunder frukost med Jonas, Steppi o Inez i morse. Sen har dagen bara rullat på, fått så mycket fina gratulationer av alla, tack tack tack för allting!! Har verkligen världens finaste vänner, pojkvän o familj!  Världsbäst! Nu ska jag fortsätta o mysa med mitt hjärta resten av dagen. O nu taggar jag inför lördag!! 


De två första bilderna är ifrån idag o resten från igår. Massssa mat!!! 
Likes

Comments

Här har det stått tomt ett bra tag.. Men inte haft tid eller ork till att blogga tyvärr. Och nu är det ju lov och har i stort sätt något planerat varje dag!
Idag kommer lite tjejer från klassen hem till mej, jag fyller ju 18 (!!!!!!) i morgon, så ska fira mej med lite brunch o sånt, ska bli riktigt kul!
Men jag lever iallafal, just so you know! Hör av mej när jag har tid osv osv osv... Puuusss


Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos Inez, åt massa gott, såg på melodifestivalen, spelade kort o hade det väldigt bra!
Ligger fortfarande kvar i sängen, men ska snart ta mej upp o försöka komma till liv. Lite senare ska jag åka o kolla på Jonas när han spelar handboll, så det får avsluta min braiga helg!
Känns faktist inte så jobbigt att det är måndag i morgon.. Beror nog på att det är lov nästa vecka o jag fyller 18!!! Wohoo, bara 10 dagar kvar!!Likes

Comments

Instagram@hallbergsara