Header

Idag för exakt 1 år sen träffade jag min prins för första gången, nyårskyssen! Då visste vi inte att vi skulle bli tillsammans eller ens träffas igen efter den dagen, but we did! Och det är jag så himla glad över. 
Älskar dej så otroligt mycket mitt hjärta. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2013 leder nu mot sitt slut, kommer se tillbaks på detta året med lycka! Har varit ett såå bra år verkligen, bland de bästa! 
Träffat massa nya härliga människor, gjort flera skit bra resor, träffat min andra halva, tränat som en galning, osv osv. Jag har verkligen mått kanon under 2013. Visst har de haft sina downs också, men det är inget jag tar med mej, saker jag försöker glömma. De bra sakerna kommer jag alltid minnas. 
När jag ser tillbaks på 2013 vet jag att jag kommer le. jaaaa, nog tjatat, ett kanon bra år helt enkelt! Och det tackar jag alla fina människor för, guldvärda! 


Likes

Comments

God dagens! I fredags var jag hemma hos Louise en stund på dagen. O i lördags mötte jag upp Cornelia i kungsbacka för att kolla mellandagsrean, kolla lite i kungsbacka sen drog vi till göteborg o kolla lite med, hittade lite bra saker faktist, visar sen! Sen på kvällen var Sabine , Marcus o Cewin här, väldigt mysigt! O i går var jag bara hemma o myste med mitt hjärta!

Sitter just nu o dricker lite chai som jag fick av fina Tova i julklapp. Ska om en stund duscha o fixa lite för i morgon, sjukt att det är nyår redan, men jag taggar!! Ville bara skriva lite så ni vet att jag lever 👋


Likes

Comments

Precis pratat med min fina Louise i telefon, du är bra du! Nu ska jag bädda ner mej i sängen o kolla på Känn ingen sorg för första gången!!! och äta massa gott! 


Likes

Comments

Min julafton var kanon! Hade noll julkänslor dock, så kändes inte riktigt som julafton, men mysigt var det iallafal. Åt massor, tjötade, lekte julklappsleken, kollade kalle anka, åt massor igen, öppnade julklappar och bara myste! Så det ska vara, enligt mej! Jätte nöjd med dagen iallafal, och hoppas ni haft det minst lika bra! 

Likes

Comments

Slått in julklappar, julbakat o städat lite på rummet idag. Så nu kan julen komma😍 😍Likes

Comments

Hemma hos Maja just nu, kollar när grabbarna spelar fifa. Ska hem till Jonas sen o sova där. I morgon bär det hemåt för massa massa julbak!


Likes

Comments

Instagram@hallbergsara