Header

Har precis varit o lämnat ut lite CV här o var, så bara att hoppas på de bästa nu!
Ska snart åka hem till Jonas. Sover där inatt så ska jag passa deras lilla Melker i morgon, är ingen djur människa men de kanske kan bli lite mysigt ändå! 👋


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Planerna blev inte riktigt som planerat i går.. men blev en bra dag tillslut ändå!

Har precis rensat min garderob, så har fyra stora kassar fyllda med kläder och skor jag inte ska ha mer, så skönt att äntligen fått lite ordning!!
Om en stund ska jag träffa saknade Tova med, som nyss kommit hem ifrån alla länder hon nu har varit i haha..! Ska klippa henne sen får vi se vad vi hittar på.Likes

Comments

Så himla nöjd att jag har bytt klass och linje. Det här känns så mycket bättre verkligen, och en super go klass!

Likes

Comments

Ser ut som att jag har på mej en svart påse.. Ljuset är inte det bästa i mitt rum, men det får ni leva med!
Mys kläder en dag som denna!

Likes

Comments

Mitt lov började väldigt bra, tre rätters med Jonas, så mysigt! Sen tog vi det mest lugnt. Och igår var vi på kalas hos farfar för att fira han. 75 år idag, grattis igen fina farfar! Efter kalaset åkte vi o köpte lite godis o myste framför en film.

Så skönt med lov nu, men ändå kunde jag inte somna om imorse efter att Jonas åkt till jobbet. Så va uppe vid halv 7.. Men har hunnit med att springa en runda innan regnet kom och ätit en stor frukost.
Senare ska jag ta bussen till Kungsbacka för att klippa Stephanie. Sen ska jag hem till Maja för att prata lite om hotell o grejer inför Avicii.
Men vi hörs mer senare!!

Likes

Comments

Instagram@hallbergsara