Header

gårdagen va helt okej. spenderades hemma bara, rätt skönt med sån helg ibland med. så va ute på en lång promenad, kollade film med lollo näääästan, haha satt o smsade som idioter till varandra, love it! jobbig natt dock, but thats another story!
idag va det egentligen tänkt att jag skulle kolla på niclas match, men bor man landet så gör man... jobbigt i vissa tillfällen, ja. så sjukt tråkigt.. men får bli en annan gång! så spenderar även min söndag hemma med kossorna. vi hörs väl senare, så det funkar:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

äntligen är det helg! sååå skönt, i morgon ska jag verkligen sova ut! hade en massa plugg till idag så verkligen skönt att det är klart nu. varit hemma i en halvtimme ungefär o tänkte snart dra mej ut på en springrunda så jag får det gjort med så man bara kan slappa sen. aja vi hörs senare igen!

hahahah, bara älskar hur duktig min syster är!! vi ska inte ha bil... så är det bara, haha....

Likes

Comments

fasen va duktig jag är alltså, efter två timmars lidande av den där jefla mensvärken tog jag bussen hem, käka lite o drog ut o sprang, heja mej! sen lång dusch o nu har jag precis pluggat klart allt till i morgon, ja jag är bra. nu ska jag fixa bilderna som jag tog innan, kommer upp sen!


Likes

Comments

drog ifrån skolan, har sån värk så jag skulle kunna börja gråta när som helst. det här suger. men tur man har en underbar mamma iallafal som köper choklad åt en!

Likes

Comments

nu säger en vädligt trött tjej godnatt, godnatt!

as taggad tjej inför träning som varade i 10 minuter, heja!Likes

Comments

ingen aning om hur skolfotot blev, men bara o hoppas på det bästa! matte o frisör idag bara, as gött. sen på lunchen drog jag, corre, nathalie o rebecca till subway o käka, as värt verkligen!
o nu är jag hemma. kollar på tv lite grann bara. sen ikväll är det träning med, sååå trött, har lust o strunta i träningen verkligen, haha... men nej, nu kör vi!

snygga tjejer alltså!


Likes

Comments

tar tidiga bussen till skolan pga att vi har skolfoto.. har egentligen sovmorgon idag, men naae.. jaja, vi hörs igen efter skolan!
Likes

Comments

Instagram@hallbergsara