då är helegen avslutat, efter en arbets helg i lödde. var jätte roligt att se den butiken.  en jätte fin butik. kan ju säga att de är väldigt stor skillnad på kunderna där jämfört med väla. tillexempel, har jag aldrig stätt någon gå i joggingbyxor på väla men jätte månag i lödde.

idag efter jobbet köpte jag vitvinsvinäger och gjorde picklad morötter och rödlök. de blev super gott.  nästa gång ska jag göra ingerferashot och bars av dadlar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har varit min lediga dag för denna veckan. igår jobbade jag från 8-20, blev ett tuft pass, en kollega blev sjuk. så idag har jag tvättat och grovstädat mitt kök. mitt kök måste jag renovera, när jag har spart ihop en summa.

träffade Emmalois idag, vi planerade att göra picklad rödlök och morötter. när vi var i affären så glömde vi köpa vitvinsvinäger. så de blev integet av de idag. de blev suchi och chips istället, bra kombo. nu ska jag sova för imorgon blir de mot lödde och jobba. ska bli spenande.

en insbererande bild av bycattie. så stillrent.

Likes

Comments

då har man blivit en glasögonorm. tycker faktist jag klär i det. har inte jätte mycket ögon fel. men jag bör använda dem hela tiden för att villa ögonen. speciellt med den dåliga belysnigen på mitt jobb.

Likes

Comments

då har man fått upp sina gardiner idag. köpte gardinstönger i veckan. idag köpte jag sammetsgardiner. super snygt blev de. dem är från hemtex 399kr/st. super bra pris sammy hetter dem. sedan är kudana några fund också på rea, självklart på hemtex med.

Likes

Comments

så denna helgen var en riktig trevlig en. började fredagen med att vara ledig, jag städade, handlade och hämtade paket. på kvällen var de aw, på bowling hallen. de vissade sig vara lite upvärming till lördagen. i alla fall efter bowligen åt vi tre rätters, de var himla trevligt och maten var suverän. och på lördagen hade jag planer med en vän men de blev inställt. men min fina vän frida frågade mig om jag vill följa med och bowla så klart vill jag de. de vissade sig att jag inte fick några fördelar att jag bowlade dagen innan, för kom sist endån.

Likes

Comments

min kompis Emmalois drog med mig till en grej som kallas fitchallenge. faktiskt en väldigt intressant och nyttigt tänke set. man får kost hjälp, dem har grupp träning två gånger i veckan. man gör bodyscanning där man får se hur mycket fett man har och muskler. mina resultat var ju inte dem bästa kan jag ju lova. men de kan bara bli bättre nu.

så nu börjar jag en 5 dagars frukost challenge.  de är att jag ska dricka herbalife shake varje morgon i fem dagar till frikost  och ta en themo complete tablett.  så i dag blev de en herbalife shake blandad med mjölk, banan, grönkål, mango och citrongräs. tror de kommer gå rätt bra, de bara de att jag ska ta mellanmål mellan alla måltider.

Likes

Comments

I know I know, de är den 12 men vi kör endån. mitt hopp om livet är inget speciellt. jag vill bara vara lycklig. jag vill resa över hela värden. mitt mål är att åka till alla länder i hela värden och vissa ställen mer än en gång.  att kanske jobba utomlans, som ni märker så har jag bara resa i huvet.

Likes

Comments

då kör vi en ny utmaning till, av inte mindre än @mammalideskold och @manellecentio


8/11 - Jag

10/11 - Dryck

13/11 - Hopp

15/11 - Fint

17/11 - Vänskap

20/11 - Frihet

22/11 - Partner

24/11 - Helg

27/11 - Falskhet

29/11 - Advent


så vem är jag? jag är 20 år och läste handel på dcc i Helsingborg. jag älskade skolan och saknar hur enkelt de var. men jag älskar också att jobba, friheten, att känna sina egna pengar. jag är verkligen en arbeta-narkoman. innana jobbade 60h i veckan när jag var personalansvarig på ett ställe samtidigt som jag jobbade på hemtex. de var jävligt tuft men de var samtidigt skönt. nu har jag tillexempel jobbat 11 dagar irad. därför jag inte har hunit/orkat skriva mina utmanigar i tid.


jag älskar också att festa, vara med mina vänner. som igår var jag på onsdaga klubben. en grej min killkompis startade. att man sticker till pubben, tar några öl och alla får komma. man förgyller vardagen alltså. man måste njuta av sitt ända liv. sen som många troligen märkt så gillar jag smink, jag ser faktiskt smink som en sårta konst, hur man kan förändra, skapa och fövränga. jag älska nya umanigar och lära känna nya mäniskor, en av anlednigarna jag jobbar som säljare. och sist men inte minst jag är en harry potter nörd. om du inte har sätt harry potter så får du inte vara min vän längre.


jag har en katt som hetar nils, han är 2 år. han är världens klumpigaste. men jag älskar han ändå.

Likes

Comments

så idag är de torsdag men jag skriver för både onsdag och torsdag. så jag ska tipsa om något och ge ett alternativ.
mitt tips till er kära vänner är
makup Revolution. de är sminkmarke med bra kvallite men för en väldigt billig summa. älskar allt jag har provat än så länge. deras palleter är så fina och håller hela dagen.

ett altenativ är ju elf eller lyx. båda domma är väldigt billiga. billigare än makup revolution. men de har inte många och fina ögonskugga paleter. men lyx har grymt många och fina läppstifter och läppglaser. jag använder elfs stay spray.

Likes

Comments

jag blev utmanad föra veckan att svara på några frågor av @mammalideskold.


Måndag: Om dig

Tisdag: Tolkningar/Synsätt

Onsdag: Tips

Torsdag: Alternativ

Fredag: Blandat

Lördag: Gästinlägg (står av vem på listan)

Söndag: En aktivitet på utmaning som ska göras med bild/filmbevis


idag börjar jag. har inte haft tiden skriva denna eller föra vecka för mitt jobb.


så idag ska jag skriva om tolkning och synsätt. så tänkte skiva om hälso och vikt hysterin. kan säga att nästa alla och inklusive mig själv prata eller tänkte om vad man äte, trännar och hur mycket man väger. de är hemskt att för vissa krättsar livet om de. kan säga att jag inte är bättre i parioder. jag är inte smal, jag är rätt små knubbig, och känner att jag måste gå ner lite för min och hälsans skull. men man ska inte de låta en ta över sitt liv. man måste ju njuta av livet.  en av de bästa sakerna med livet är ju faktiskt mat. att vara med sina vänner och äta något gott, inte mycket som klor de. men bara för att man ska njuta av livet får man inte låtta de ta över. man måste faktisk tänka lite, för hälsan och för sin egen självförtrondes skull. allt med måta, inte för mycket av de goda men samtidigt inte för lite. allt är bra i lagon mängder. låter hemakt att säga, men man måste tänka på vad man äter lite, för sin egen självrespekt skull. hande aldrig mått bra själv om jag hade varit överviktig. känner att jag sjäv va på gränsen så tog tag i det, vad jag åt och började tränna igen. jag sätter mig själv aldrig på diet för älskar mat för mycket. men börjar tänka efter vad jag äter och om jag faktiskt är mätt så behöver jag inte äta upp allt.


lite vad jag tänker om kost.

Likes

Comments