Header

Idag snorklade vi på Koh Rok. Fint men lite för mycket turister (läs: kineser) för vår smak. Vi lekte runt i vattnet som sjuåringar i alla fall, så det var skoj.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De senaste dagarna har vi bara chillat på stranden, dykt och fångat solnedgångar. Koh Lipe är fantastiskt. Idag åker vi vidare till Koh Lanta.

Likes

Comments

Vi är på jordens bästa ö! Kajsa tar dykcert och jag och Daniel underhöll oss på stranden idag. Det är väldigt varmt och skönt här som ni kan se på Daniels ansikte.

Likes

Comments

Hej hej från ett fint langkawi!

Likes

Comments

Sista dagen och ÄNTLIGEN var stormvarningen över så vi kunde ta oss ut på vattnet!! En timmes paddeltur bort hittade vi en riktig paradisstrand.

En sista filippinsk solnedgång hann vi med också. Imorgon åker vi till Langkawi!

Likes

Comments

Ännu en planerad dykdag inställd. Stormvarningen (som hängt i i fyra dagar) förstör det mesta vi tänkt göra här eftersom allt som innebär att lämna ön ställs in.. men vi försöker hitta på saker på land då istället! Så idag åkte vi zipline. Världens utsikt fick vi där!!

Likes

Comments

Skulle dyka hela fm men hann bara ett dyk innan vi var tvungna att åka hem pga stormvarning. Då fick vi hitta på annat att göra, så klättrade upp för ett litet berg.

Och ja, vi hade pratade ihop oss om outfiten idag 🙃

Likes

Comments

Efter 24h resa hit var vi värda en dag på stranden!

Likes

Comments

Sista kvällen i Vietnam bjöd på egengrillad middag under Ho chi minhs mysigaste träd. Inatt åker vi vidare till Filippinerna!

Likes

Comments

Likes

Comments