TUNGT

Kom iväg kring nio. Hade inte så bråttom. Sträckan var 66 km. Märkte på morgonen att jag inte hade täckning på telefonen. Obefintligt hela dagen. Hoppades på att de skulle bli bättre när jag var framme i Ramsele. En tätort med med ca 900 invånare. För mig är det stort. Det betyder att där finns affär, någon restaurang, apotek och lite annat.

Efter en timmes cykling är den där med full kraft, bölden! Aj, det gör ont. Vet inte riktigt hur jag ska sitta. Flyttar mig fram och tillbaka. Står upp en liten stund. När det är 1-2 timmar kvar, då lägger elen av. Jag visste det. Varför kunde inte After Sales Managern på HelloRider lyssna och förstå?

Jag kom fram till Ramsele. Trött och förbannad. Då är det inte bra att agera. Men, så klok var jag inte. Jag skrev ett familje-sms. - Antingen får jag ta bussen till Sollefteå, hyra en bil och köra till Sundsvall och byta delen. Eftersom det snart är helg kommer det att försinka mig fyra dagar, eller så bryter jag nu. Packar ihop och reser hem.

Martin skriver - när vi var små var det en man som brukar säga till oss, om det inte funkar på ett sätt, prövat ett annat. -Jag instämmer skriver Linn. Äta, duscha,vila och sedan kan jag tänka. Fortfarande ingen täckning. Jag kan inte ringa till Gunborg. Det känns jobbigt. Vad gjorde jag när elen gick igång senast? Jag drog och och pillade på sladdarna. Jag torkade av några kontaktstift. Fram med trasan och ut till cykeln. Torka, torka. Den fungerar! Oxidering? Inte vet jag. Jag bestämmer mig för att detta är anledningen till att det inte fungerat. Jag kör vidare.Bilder från dagen

Faxälven

Minestronesoppa

​Jag övernattade på Företagens hus i Ramsele. Jag fick sällskap till frukost.

Gillar

Kommentarer