jag vet bara inte hur, när och varför jag ska säga det. lättare att inte göra det. men jag måste. fortfarande inte frisk. men huvudvärken börjar gå över iaf. utgång planerat på lördag, för någon fyller ju år :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag orkar inte ens bry mig . trött på det här livet just nu, det händer ingenting spännande alls. men det är väl kanske så ibland. livet kan väl kanske inte alltid vara spännande. är dessutom sjuk. har ont i huvudet. så ingenting känns roligt just nu .

Likes

Comments

men gör det, det imorgon ? Det får framtiden avgöra . Har ingen aning om vad som händer idag, imorgon, eller nästa vecka. Men just nu orkar jag inte bry mig. Det får gå som det går :) Kan inte göra något åt det endå. Eller jo, kan, kan jag väl. men orkar jag ? Kom hem från ett tokskönt träningspass precis. Är glad att jag inte bangade ur i sista sekund. Känner mig så grymt mkt piggare nu! Det var verkligen riktigt skönt. Nu är det städning som gäller å sen kalas :) Tjingeling * * * kalaset är äntligen över . är helt sjukt trött . det var verkligen påfrestande . hade ju tänkt städa nu å grejer, men jag orkar verkligen inte. funderar allvarligt på att gå å lägga mig. hade varit skönt att decka nu. fick en sån olustig känsla på vägen hem. å den försvinner inte. det som jag trodde var bra, blev helt plötsligt inte alls så bra. får se vad som händer imorgon och i veckan. sen måste jag styra upp allt. det är nog dags för det nu . kan inte hålla på så här hur länge som helst . eller kan jag det ? tänk om allting bara kunde vara enkelt .

Likes

Comments

jag tycker verkligen inte om den här årstiden. binder upp mitt liv kring saker som bara varar för stunden. behöver något i mitt liv som jag vet kommer bestå. just nu kretsar allt kring temporära saker. vad händer när allting är slut. när man inser att kortsiktig lycka inte gör att man mår bra. vad händer då? på väg neråt igen. vad ska jag sysselsätta mig med sen ?

Likes

Comments

Jobbar igen, skönt, det blev Volvo till sist endå. 6 månader framöver iaf. Sen får man se vad som händer. Skönt att vara tillbaka iaf. Har köpt en bil nu med, en sprillans "ny" 740 från 86 hahah. Å så köpte jag en ny mobil igår med. :) Är tokigt nöjd faktiskt. Ne nu måste jag skynda mig. ska iväg snart puss hej

Likes

Comments

So many windows and so little time im looking for a moment that lasts a lifetime

Likes

Comments

Har varit jobbig, har hänt så mkt konstiga saker. :S hemska saker med. tycker inte om såna här veckor. helg nu iaf. idag blire lugnt, ska kolla på pirates ikväll :) å imon blire käk ute nånstans för å fira becca. :) sen vet jag ej. ne måste greja lite annat nu

Likes

Comments

det är det enda det är . jag måste bara komma till sista sidan . börjar tro att någon har rivit ut den .

Likes

Comments