Hei!

Jeg tenkte å fyre i gang en aldri så liten spørsmålsunde, siden jeg er ny på bloggen! Spør om hva dere vil! :-)


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

First of all, sjekk denne fine frisyren!

Er det noe jeg syns er artig så er det mannfolk som gir meg frie tøyler til å gjøre hva jeg vil med håret! Det er ikke så veldig lenge siden jeg fikk sansen for skinfade. Første gang jeg skulle gjøre dette brukte jeg samboeren som prøvekanin, noe som ble utrolig tøft! Klippen i seg selv er fin, men det lille ekstra er å føne det med rundbørste for så å style det med en god hårvoks eller hårspray.

Frisyren under er veldig populær og har vært det en god stund! Det mange gutter sliter med under sparingsperioden for å få det nok langt til å ha i hestehale, er stylingen. Da anbefaler jeg dem å ha i saltvann i håret før de føner det og har i voks. Da holder stylingen bedre, og man trenger ikke å overdrive med voks!

Flere damer her ute som liker når mannfolkene er velstelte på håret? :-)

Likes

Comments

Hei!

Denne kunden har vekslet mellom rødt, brunt og blondt den siste tiden, men hun har falt tilbake på blondt for hun trivdes best som lys. Det ble brukt hjemmefarge når hun har gjort alle disse behandlingene. Det resulterte i at håret ble kjempe ødelagt, noe vi frisører kaller kjemisk klipp.

Jeg hadde frie tøyler fra hun så lenge jeg klarte å redde håret. Jeg valgte derfor en kald og litt mørk farge i bunnen, dette også på grunn av når hun får ettervekst så blir den ikke så synlig. I lengdene var det samme kalde farge som i bunnen bare litt lysere. Jeg valgte kalde farger til hun så hun fikk litt mer farge i ansiktet siden hun ble så blast å blek i ansiktet av å ha varmetoner i håret.
KIippen var høyst nødvendig, og måtte ta en god del av håret for at det skulle kjennes friskere ut. Kundens oppgave videre er å kure håret med mye proteiner for å gjennoppbygge det lille som er igjen av det slitte.

Både hun og jeg ble kjempe fornøyd! Under er et før og etter bilde. 

Likes

Comments

Hei!

Etter mye om å men fant jeg ut at jeg skulle lage meg en hårblogg! Blogg er noe jeg har hatt i alle år, men gått lei etter kort stund. I denne bloggen blir det kun fokusert på hår, så jeg kommer til å legge ut bilder av ting jeg har gjort, produkter etc.

Kort fortalt om meg så er jeg 21 år, bor i Nordland og elsker å yrket mitt! Jeg bodde i Tromsø fra august til desember i 2014 for å gå på den private frisørskolen. Så begynte jeg som lærling på Nikita i januar i fjor, og vært der siden! September i fjor tok jeg en junioreksamen så jeg er juniorfrisør for øyeblikket, men det er ikke så lenge igjen til jeg tar fagbrevet!


Enjoy!

Likes

Comments