Nu är det dags för mig att lägga huvudet på kudden och sova! Är så himla trött. Imorgon blir det sovmorgon såå skönt!
Idag efter skolan tog jag det bara lugnt, förutom att jag åkte ut till stallet en snabbis för att kolla att allt var okej! Och det var det förutom att den lille fisen hade simonit minst 2 gånger bara idag..
Efter stallet blev det att handla inför imorgon då de blir 3 rätters här hemma! Skulle ju åkt till lager 157 också men va så himla mycket folk så vi hoppade det. Mer än det har det inte hänt idag.
Godnatt på er, vi hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jahopp nu var det en ny dag, som startar med lite sovmorgon! Börjar 08.40 idag och slutar 11.40, så himla skönt!
Idag har vi bara klasstid och idrott. Och idrotten börjar ute idag?! Såå kallt..
Efter skolan så blir det nog stallet för lite träning, och sedan lager 157 som öppnar idag!

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag för min del. Vi började skolan vid 08.10 och gick till 11.40, såå skönt med en kort dag. Idag på schemat stod de praktiskt arbete vilket aldrig är fel. Vi har gjort massor påskgodis som skulle packas och fixas till, vi gjorde också lite tårtor som 3erna ska ha imorgon då det är påskbutik i skolan.

Och nu är jag hemma och ska vila lite och sedan packa inför i helgen då de bär av till åre, ska bli så himla roligt och skönt att komma iväg lite.

Likes

Comments

Tänkte faktiskt göra ett försök i att börja blogga igen, så får vi se hur aktiv jag kommer att vara! Här kommer en liten presentation om mig.

Mitt namn är Maja, jag är 18 år gammal och bor i lilla staden Kalmar tillsammans med min mamma i en lägenhet. Jag har en häst vid namn Glóey som är en islandshäst och hon är 5 år.

På denna blogg kommer ni mestadels att få läsa om min vardag, i skolan, i stallet., min framgång med min häst och våra bakslag.

Jag går andra året på gymnasiet, linjen bageri och konditori och trivs såå bra.


Likes

Comments