Header

Haha asså lurar mig själv egentligen. Så jävla jobbigt det ska vara att leva emellanåt alltså. Menar inte att jag vill dö nu, men livet är på riktigt ett helvete emellanåt.

Känns som att allt jag gör för att må bra slutar med att jag mår dåligt istället. Liksom tar inte tag i det dåliga när det händer, bara trycker ner det djupt under ytan och nu är det påväg upp känns det som.

Fan... så blir man sådär känslosam och vet inte vad man ska göra. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Vart fan ska man göra av alla tankar? Vet att man inte ska tänka tillbaka men det är fan det ända jag gör. Jag blir galen!! haha fyfan.

Liksom gråter inte men saknar ändå allt det där jag hade. Och just nu i denna stund tycker jag att jag själv är en sån jävla tönt som mår dåligt, liksom nej, bara nej. Skärp till dig.

Hela grejen beror nog på att jag varit så ohälsosam under en period nu, och då blir man ju lätt deprimerad. Ae är inte deprimerad men fan mår ju inte bra direkt. Känner mig så lurad bara. Och har inte tagit tag i det. Så dehär är väll min terapi antar jag haha? Så nu ska jag fan skriva av mig, ah.

Okej så jag var kär, det var en konstig jävla kärlek som ingen förstod sig på, knappt jag. Och den har varit fram och tillbaka flera gånger och nu är den slut, och jag har inte hanterat det. Jag har varit så jävla arg och jag är fortfarande förbannad. Och jag skriver det här för det känns omöjligt att ens förklara för någon, speciellt inte för den personen. Det är bara så jävla svårt att komma över det, ae fyfan haha. Det är så jävla äckligt svårt att vara kär, så det fick fan räcka.

Nu försöker man bara komma över det, och jag antar att ah man kommer alltid vara lite ledsen när man tänker tillbaka på det. För man vet inte om man gjort rätt eller fel och det känns som att jag fan aldrig kommer falla för någon igen för jag blir ba skärrad av tanken asså. Så jävla svårt att släppa en person som betytt så jävla mycket och funnits där i så många olika situationer och fått en må så jävla bra. Så undrar man hur fan det kunde sluta såhär, vad fan man gjorde för fel.

Men det var nog inte mig det var fel på, jag vill bara inte inse att du var fel, inte ens nu, det finns typ inte. Men hatar när folk sviker en, och fan jag har blivit sviken av den personen, och jag inser att den inte såg på mig på samma sätt som jag såg på den mot slutet. Och nej allt är inte dens fel, absolut inte. Jag har gjort fel med och nu mot slutet blev det att jag hängde på, jag pallade liksom inte föröka mer med oss. Båda måste ju liksom vilja.

Ah så nu är man här, veckor senare, helt kaos. Fan kommer allt nu för? Haha. Jag vill så gärna bara skriva till personen och ha det som förut. Skriver faktiskt med honom, men liksom bara för att hålla kontakten, och det är säkert jävligt dumt, för det känns inte alls likadant. Känner honom inte längre. Gud jag är så dum... Ae ah.

Fyfan för känslor säger jag bara haha. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments